GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκκληση Νταβούτογλου για ηρεμία μετά τις επιθέσεις

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου καταδίκασε τις επιθέσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε πολιτικά κόμματα και σε περιουσίες πο...

Έκκληση Νταβούτογλου για ηρεμία μετά τις επιθέσεις

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου καταδίκασε τις επιθέσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε πολιτικά κόμματα και σε περιουσίες πολιτών, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση για ηρεμία, μετά τις σημερινές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος της Δημοκρατίας των Λαών (HDP) της τουρκικής αντιπολίτευσης και στην καθημερινή εφημερίδα Hurriyet.

«Είναι απαράδεκτο να προκαλείς ζημιές σε οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης, σε κτίρια πολιτικών κομμάτων και σε περιουσίες πολιτών μας», δήλωσε ο Νταβούντογλου με ανάρτηση του στο Twitter.

«Καλώ όλους τους πολίτες μου με τις καρδιές τους γεμάτες από αγάπη για την χώρα να επιδείξουν ηρεμία, να ενστερνιστούν ο ένας τον άλλον και να έχουν εμπιστοσύνη στο κράτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση