GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθεροι ο πρόεδρος και ο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ

Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν από λίγη ώρα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο γραμματέας Οι...

Ελεύθεροι ο πρόεδρος και ο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ
Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν από λίγη ώρα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο γραμματέας Οικονομικού της Ομοσπονδίας Δημήτρης Κούνης που είχαν προσαχθεί το πρωί για «παράνομη μετάδοση ραδιοφωνικού προγράμματος».
Οι δύο συνδικαλιστές είχαν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης το πρωί έπειτα από αίτημα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την μετάδοση του προγράμματος της ERTOPEN από συχνότητα της ΕΡΤ χωρίς άδεια.
Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει τη σύλληψη συνδικαλιστών της ΠΟΣΠΕΡΤ
Η ΑΔΕΔΥ με ανακοίνωσή της εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη των εργαζομένων στο Δημόσιο στους δύο συλληφθέντες συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ, του προέδρου της Παναγιώτη Καλφαγιάννη, καθώς και του ταμία της Ομοσπονδίας Δημήτρη Κούνη, και καταδικάζει τις αυταρχικές, αστυνομικές μεθόδους, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
Οι δύο συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ συνελήφθησαν για παράνομη μετάδοση του προγράμματος της «ERTOPEN» από τη συχνότητα 106,7.
Η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για αναίτιες και τρομοκρατικού χαρακτήρα συλλήψεις και καλεί τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και την κυβέρνηση να παρέμβουν για την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση