GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμητρα Κωστάκη: Δεν ήθελα να μένω με άλλα μοντέλα και είχα σοφέρ

Η Δήμητρα Κωστάκη, μιλά στο περιοδικό ΟΚ, για την εμπειρία της στον χώρο της μόδας και όσα έζησε. -Συνεχίζεις να έχεις τα μαλλιά σου κο...

Δήμητρα Κωστάκη: Δεν ήθελα να μένω με άλλα μοντέλα και είχα σοφέρ

Η Δήμητρα Κωστάκη, μιλά στο περιοδικό ΟΚ, για την εμπειρία της στον χώρο της μόδας και όσα έζησε.

-Συνεχίζεις να έχεις τα μαλλιά σου κοντά.

«Πάντα. Και τώρα τα βλέπεις μακριά. Πάντως βαριέμαι τα ίδια μαλλιά και γι' αυτό πάντα τα αλλάζω. Τουλάχιστον από τη μέρα που έγινα ξανθιά –το 1997-, είπα ότι θα πεθάνω ξανθιά» 

-Αναπολείς καθόλου τα χρόνια που δούλευες στο μοντέλο;

«Πάντα η πασαρέλα μου αρέσει πολύ. Και τώρα που πηγαίνω στα fashion week και παρακολουθώ, τη νοσταλγώ. Αν κάποιο κορίτσι δεν περπατά ωραία, λέω από μέσα μου: «Να μπω μέσα, να βάλω ένα ρούχο, να περπατήσω εγώ;». (Γελάει.)

-Όλα ξεκίνησαν από τα Καλλιστεία του 1991, όπου βγήκες Μις Μάγια.

«Ακριβώς. Με είδαν στα Καλλιστεία και με ζήτησαν από πολλά πρακτορεία μοντέλων. Ξεκίνησα από της Έλενας Κουντουρά, αλλά ουσιαστικά με ανακάλυψε η Αντιγόνη Δέλλιου. Με είδε μια μέρα στο κομμωτήριο -περίμενα αχτένιστη, φορούσα και γυαλιά μυωπίας-, ήρθε, μου μίλησε και έτσι βρέθηκα στο πρακτορείο της.

Έχω δουλέψει σχεδόν με όλους τους Έλληνες σχεδιαστές και το 1995 ξεκίνησα και στο εξωτερικό. Έχω περπατήσει για τους Moschino, Valentino- του είχε κάνει εντύπωση το προφίλ μου, μου είχε πει,-τον Roberto Cavalli, Byblos, Miyake- πόσο απλός, ευγενής και διακριτικός,-Krizia Jenny, έκανα την παγκόσμια καμπάνια της Escada, είχα ατζέντη στην Νέα Υόρκη, το Μόναχο, το Αμβούργο, το Μιλάνο, το Παρίσι, όπου πήγαινοερχόμουν»

-Πληρωνόσουν καλά τότε;

«Δεν μπορώ να πω ότι έβγαλα πάρα πολλά, γιατί ήθελα να ζω καλά. Θυμάμαι, στο Παρίσι έμενα σε πολύ καλό ξενοδοχείο. Δεν μπορούσα τα model apartments να συγκατοικώ με άλλα μοντέλα. Πολλές φορές είχα και σοφέρ. Δεν ήταν πολυτέλειες για τότε, ήταν νορμάλ γι' αυτόν τον τρόπο ζωής μας. Δεν ξόδευα τρελά λεφτά αλλού, απλώς άθελα να μένω μόνη μου και να έχω την άνεσή μου. Όταν άρχισα να βγάζω πιο πολλά, ήθελα να είμαι και πιο καλά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση