ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Κερέ: Η Ελλάδα να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, αν θέλει να παραμείνει στην Ευρωζώνη

Share it:
Κερέ: Η Ελλάδα να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, αν θέλει να παραμείνει στην Ευρωζώνη

Η νέα ελληνική κυβέρνηση που θα αναδειχθεί από τις εκλογές της Κυριακής θα πρέπει να προχωρήσει στις βαθιές οικονομικές μεταρρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν στο πλαίσιο του τρίτου πακέτου διάσωσης των 86 δισ. ευρώ, στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την άρση των capital controls, σύμφωνα με το Reuters.

«Η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις, αν θέλει να παραμείνει στην Ευρωζώνη» δήλωσε ο Μπενουά Κερέ.Το μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ υποστήριξε πως η «Κεντρική Τράπεζα πρέπει να προστατεύει την Ευρωζώνη από τους εξωτερικούς χρηματοοικονομικούς κραδασμούς» μετά και την απόφαση της FED να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, για τον Κερέ η επιφυλακτικότητα της FED επιβεβαιώνει τη διάγνωση της ίδιας της ΕΚΤ, δηλ. την ύπαρξη «νέων κινδύνων» που συνδέονται  με τις μεγάλες αναδυόμενες χώρες και την αστάθεια στις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Share it:
Reactions:

Οικονομία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση