GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη διαρρήκτης που "χτυπούσε" σπίτια στα βόρεια προάστια

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 1ης Σεπτεμβρίου στο Χαλάνδρι, ένας 43χρονος άνδρας, ο οποίος λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να εισέλθει σε διαμ...

Συνελήφθη διαρρήκτης που

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 1ης Σεπτεμβρίου στο Χαλάνδρι, ένας 43χρονος άνδρας, ο οποίος λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να εισέλθει σε διαμερίσματα πολυκατοικίας στην περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου, ο συλληφθείς το τελευταίο δίμηνο, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που αναζητείται, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από διαμερίσματα στο Χαλάνδρι, την Αγία Παρασκευή και το Μαρούσι.

Οι δράστες εντόπιζαν οικίες των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, και αφού παραβίαζαν τις πόρτες εισόδου, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει άλλες 10 διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του και την συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις, συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Ειδικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση