GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπ. Δικαιοσύνης: Ό,τι χρειαστεί να αλλάξει, θα αλλάξει

"Ότι χρειαστεί να αλλάξει θα αλλάξει. Όταν έρχεται το νέο το παλιό τελειώνει" είπε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα...

Υπ. Δικαιοσύνης: Ό,τι χρειαστεί να αλλάξει, θα αλλάξει

"Ότι χρειαστεί να αλλάξει θα αλλάξει. Όταν έρχεται το νέο το παλιό τελειώνει" είπε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας σε επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Ενώσεως Εισαγγελέων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο περιστύλιο του Ζαπείου.

Ο υπουργός προανήγγειλε πληθώρα νομοθετικών αλλαγών στο χώρο της δικαιοσύνης και μετέφερε στους εισαγγελείς χαιρετισμό του πρωθυπουργού υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι "σέβεται, τιμά και εγγυάται την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης".

Στην εκδήλωση παρέστη η Πρόεδρος και Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί εκπρόσωποι των κομμάτων εισαγγελείς και δικαστές όλων των βαθμίδων.

Για τον ρόλο των εισαγγελέων, τις προκλήσεις των καιρών και τη θεσμική τους προσφορά μίλησαν ο πρόεδρος της Ενώσεως Εισαγγελέων Κων. Τζαβέλας και ο τέως πρόεδρος της Ενώσεως Παν. Μπρακουμάτσος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε ειδική μνεία  στον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων Σωτήρη Μπάγια που έχασε πρόωρα τη ζωή του για τον οποίο ο κ. Παπαγγελόπουλος απένειμε στην οικογένεια του τιμητική πλακέτα ενώ τιμή αποδόθηκε σε όλους τους διατελέσαντες προέδρους της Ενώσεως Εισαγγελέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση