GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριήμερο πένθος στο Ντουμπάι για τον θάνατο του πρίγκιπα Σιχ Ρασίντ

Πέθανε αιφνιδίως στα 33 του από ανακοπή καρδιάς ο πιο περιζήτητος εργένης πρίγκιπα στον κόσμο, ο Σιχ Ρασίντ μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ α...

Τριήμερο πένθος στο Ντουμπάι για τον θάνατο του πρίγκιπα Σιχ Ρασίντ

Πέθανε αιφνιδίως στα 33 του από ανακοπή καρδιάς ο πιο περιζήτητος εργένης πρίγκιπα στον κόσμο, ο Σιχ Ρασίντ μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ. 

Ο 33χρονος πριγκιπας ήταν ο γιος του σεΐχη και κυβερνήτη του Ντουμπάι αλλά και αντιπροέδρου και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ και αδερφός του εστεμμένου πρίγκιπα του Ντουμπάι, Χαμντάν.

Στο Ντουμπάι κηρύχτηκε τριήμερο εθνικό πένθος αλλά ολόκληρος ο Αραβικός κόσμος θρηνεί τον θάνατο του Σιχ Ρασίντ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. 

Ο πατέρας του, σεΐχης του Εμιράτου του Ντουμπάι, συντετριμμένος δήλωσε: «Ο Θεός να ευλογεί τον νεαρό άνδρα που πέθανε. Ανήκουμε στον Αλλάχ και σ ' Αυτόν θα επιστρέψουμε». Το όνομα του νεκρού μνημονεύτηκε στο τέμενος Ζαμπίλ (φωτό) και η κηδεία του θα γίνει στο νεκροταφείο Ουρ Χαρίρ.

Ο Σιχ Ρασίντ ήταν άνθρωπος που λάτρευε τον αθλητισμό και κυρίως το ποδόσφαιρο, ενώ είχε λάβει μέρος ο ίδιος και στους Πανασιατικούς αγώνες στους αγώνες αντοχής στην ιππασία - είχε κερδίσει μάλιστα και 2 χρυσά μετάλλια το 2006.

Μάλιστα, εθεωρείτο από πολλούς ως ο πιο περιζήτητος γαμπρός, στον κόσμο, όχι μόνο λόγω της περιουσίας του, αλλά και της εμφάνισης και της καλοσύνης του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση