ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Η βασίλισσα Ζηνοβία έφθασε στη Δαμασκό...

Share it:
Από “Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας
Το εντυπωσιακό άγαλμα της Ζηνοβίας, βασίλισσας της Παλμύρας (Παλμύρα 240 – Τίβολι 275) και το...
άρμα της, έφθασαν στην πλατεία των Ομεϋαδών, στη Δαμασκό, όπου θα παραμείνει σε έκθεση για τέσσερις ημέρες.
Το άγαλμα έφθασε στη Δαμασκό στα πλαίσια της πολιτιστικής δράσης “Από την Παλμύρα στη Δαμασκό”, του 5ου Φόρουμ Τεχνών και Καινοτομιών που διοργανώνει το Υπουργείο Τουρισμού της Συρίας.
Το άγαλμα της Ζηνοβίας θα εκτεθεί πλάι σε ένα σύγχρονο που είναι αφιερωμένο στον μάρτυρα του Συριακού έθνους Khaled al-Asaad,τον αρχαιολόγο που δολοφονήθηκε βάρβαρα στις 18 Αυγούστου.
Ο υπουργός Τουρισμού Bisher Yazigi, δήλωσε πως “αυτές οι πολιτιστικές δραστηριότητες στοχεύουν στη διατήρηση κι ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς” και πως “αποδεικνύουν ότι η ζωή στη Συρία δεν μπορεί να σταματήσει παρά τον σκληρή επίθεση που δέχεται”.
- Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας
Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση