GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρήστος Φερεντίνος: Πόσο τον επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης;

Ο Χρήστος Φερεντίνος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό 7 Μέρες TV, μίλησε για το τηλαιπαιχνίδι "Άκου τι είπαν", αλλά...

Χρήστος Φερεντίνος: Πόσο τον επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης;
Ο Χρήστος Φερεντίνος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό 7 Μέρες TV, μίλησε για το τηλαιπαιχνίδι "Άκου τι είπαν", αλλά και για την τηλεόραση γενικά.
-Τον έχουν χαρακτηρίσει ως έναν από τους καλύτερους παρουσιαστές στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι και τα εύσημα δεν ήρθαν από Έλληνες αλλά από ξένους.
«Χάρηκα πάρα πολύ που πήρα τα εύσημα από τους ξένους παραγωγούς του παιχνιδιού. Για μένα πάντως, "ο καλύτερος παρουσιαστής του συγκεκριμένου φορμάτ, από όλες τις χώρες που προβάλλεται, είναι ο Αμερικάνος Στιβ Χάρβι. Είναι πραγματικά" απίστευτος ο τύπος! Και υπάρχουν και άλλοι εξαιρετικοί παρουσιαστές που ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, μερικά από τα οποία τα ζηλεύω!»
-Στα χρόνια που είστε στην τηλεόραση, πέρα από το ότι έχετε δουλέψει πολύ, θεωρείτε ότι έχετε σταθεί και τυχερός;
«Η τύχη και η ατυχία πολλές φορές συνοδεύονται και με την προσπάθεια που κάνεις, οφείλονται δηλαδή και σε σένα, ανάλογα με τις επιλογές σου, με τη διάθεση που έχεις και με το πάσο δουλεύεις. Τύχη είναι να δέσουν πολλά πράγματα μαζί, η σωστή συγκυρία με τους σωστούς συνεργάτες την κατάλληλη εποχή. Όταν πηγαίνουν καλά αυτά τα πράγματα, αυτό είναι τύχη. Και τύχη κυρίως είναι να δουλεύεις με καλούς συνεργάτες. Θεωρώ τύχη που συνεργάστηκα με τον Alpha, την ομάδα που φτιάξαμε, το κόνσεπτ που επιλέξαμε.»
-Σας επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης έπειτα από δύο δεκαετίες πορείας ατή ν τηλεόραση;
«Δεν γίνεται να μην σε επηρεάσουν, άλλες φορές περισσότερο και άλλες λιγότερο. Το καθημερινό πρόγραμμα είναι ένας μαραθώνιος, γι' αυτό κι ενδιαφέρουν περισσότερο σε βάθος χρόνου, στο να υπάρχει δηλαδή διάρκεια και σταθερότητα. Αλλά δεν μπορεί να κάνεις τηλεόραση και να μη σε απασχολούν τα νούμερα -είναι η βαθμολογία σου, η απόδοση σου. Άσχετα από το τι νομίζεις εσύ, από αυτά που σου λένε οι δικοί σου άνθρωποι ή από το τι εισπράττεις από τον κόσμο που σε πετυχαίνει στο δρόμο... Όλα αυτά πρέπει να αποτυπώνονται και σε νούμερα και να έχουν μια πρακτική ουσία.»
-Πώς πιστεύετε ότι θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο φέτος; Περίμενετε ανατροπές ή μια ήρεμη συνέχεια;
«Έχω μια ανησυχία ότι ενώ γίνονταν πράγματα, προέκυψε μια διαφημιστική κάμψη λόγω των capital controls και αυτό θα έχει αντίκτυπο. Ξέρω ότι κάποια πράγματα παγώνουν..., και η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Τα τελευταία χρόνια είχαμε μεγάλες φουρτούνες, αλλά ελπίζω ότι η τηλεόραση θα ξαναβρεί τον τρόπο να κάνει όχι μόνο και-νούργια αλλά και καλά πράγματα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση