GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπερμπάτοφ μέχρι το απόγευμα στον ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς Μπερμπάτοφ κινούνται στον ΠΑΟΚ, καθώς δεν υπάρχει πρωτάθλημα (λόγω εθνικών ομάδων) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Super Leag...

Ο Μπερμπάτοφ μέχρι το απόγευμα στον ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς Μπερμπάτοφ κινούνται στον ΠΑΟΚ, καθώς δεν υπάρχει πρωτάθλημα (λόγω εθνικών ομάδων) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Super League ώστε να ασχοληθούν με τα αγωνιστικά. Η μεταγραφική περίοδος για τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο ολοκληρώθηκε, αλλά πιθανόν να μην έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο παίκτης στον οποίον έχουν κάνει focus είναι ο 34χρονος φορ, ο οποίος κυκλοφορεί… ελεύθερος και έχει το περιθώριο ακόμη να κλείσει σε ομάδα. Το χρονικό περιθώριο έχει να κάνει βέβαια με την προθεσμία που υπάρχει στο κάθε πρωτάθλημα. Ωστόσο, οριστική κατάληξη στο «φλερτ» με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να υπάρξει εντός της ημέρας. Ο λόγος είναι πως θα πρέπει μέχρι το απόγευμα να δηλώσει ο ΠΑΟΚ τη λίστα για τους ομίλους του Europa League. Φυσικά, αποκτώντας έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου θα ποντάρει και πολλά πάνω του για την Ευρώπη.

Σύμφωνα, πάντως με δημοσίευμα από την πατρίδα του πρώην επιθετικού των Μονακό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Λεβερκούζεν οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

«Δεν μπορώ να πω ότι η μεταγραφή έχει κλείσει ή ότι θα κλείσει. Μπορώ όμως να πω ότι οι δύο πλευρές διατηρούν επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες», ανέφερε πηγή από την Ελλάδα στο «football24.bg».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση