GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρωμπάσκετ: Στον τελικό η Ισπανία με συγκλονιστικό Γκασόλ!

Μία ομάδα μόνος του ήταν για άλλη μία φορά ο Πάου Γκασόλ, οδηγώντας την Ισπανία σε μία επική ανατροπή και νίκη με 80-75 (στην παράταση)...

Ευρωμπάσκετ: Στον τελικό η Ισπανία με συγκλονιστικό Γκασόλ!

Μία ομάδα μόνος του ήταν για άλλη μία φορά ο Πάου Γκασόλ, οδηγώντας την Ισπανία σε μία επική ανατροπή και νίκη με 80-75 (στην παράταση) κόντρα στη γηπεδούχο Γαλλία και στον τελικό του Ευρωμπάσκετ, όπου περιμένει να μάθει την Παρασκευή τον αντίπαλό της από το ζευγάρι της Σερβίας με τη Λιθουανία.

Αν και οι Γάλλοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο μέρος του, ο 35χρονος σέντερ έκανε ό,τι μπορούσε, και ήταν αυτός που οδήγησε την Ισπανία σε μία εντυπωσιακή ανατροπή, καθώς οι “φούριας ρόχας” βρίσκονταν πίσω στο σκορ με διαφορά 9 πόντων επτά λεπτά πριν το τέλος, όμως κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα τριών πόντων 16 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, προτού ο Πάρκερ με τρίποντο στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί μίλησε και πάλι η κλάση του Πάου Γκασόλ, που με τρία συνεχόμενα καρφώματα έδωσε μία απίστευτη νίκη στην Ισπανία, ενώ μοιραίος για τη Γαλλία αποδείχθηκε ο Μπατίμ, που λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια για τρίποντο από τον Κλαβέρ, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε καμία από τις τρεις βολές.

Ο ασταμάτητος Γκασόλ τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους και 11 ριμπάουντ, καθώς και 11 κερδισμένα φάουλ, ενώ 15 πόντους είχε ο Σέρχιο. Αντίθετα, η Γαλλία είχε πολυφωνία στην επίθεση, με πρώτους σκόρερ τους Ντεκολό και Μπατίμ με 14 ενώ 11 πόντους πρόσθεσε ο Λοβέρν και 10 ο Ζελαμπάλ. Ο Γκομπέρ είχε 8 πόντους, αλλά και 13 ριμπάουντ. Σε κακή μέρα βρέθηκε ο Τόνι Πάρκερ, που πέτυχε 10 πόντους, έχοντας μόλις 3/13 σουτ εντός πεδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση