GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΕΣΥ η πιο ιστορική μεταρρύθμιση που σχεδίασε το ΠΑΣΟΚ

«Το ΕΣΥ είναι ίσως η πιο ιστορική και η πιο σημαντική μεταρρύθμιση, που σχεδίασε και υλοποίησε το ΠΑΣΟΚ. Έχει ανεξίτηλη τη σφραγίδα το...

Το ΕΣΥ η πιο ιστορική μεταρρύθμιση που σχεδίασε το ΠΑΣΟΚ
«Το ΕΣΥ είναι ίσως η πιο ιστορική και η πιο σημαντική μεταρρύθμιση, που σχεδίασε και υλοποίησε το ΠΑΣΟΚ. Έχει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του: νέα νοσοκομεία, ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε αυτά, Κέντρα Υγείας που κράτησαν τον κόσμο με ασφάλεια στην ελληνική περιφέρεια, δημιουργία του ΕΚΑΒ, υποδομές κι εξοπλισμοί», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψή της το απόγευμα στο κέντρο υγείας Αμφιλοχίας.
Η κ. Γεννηματά, τόνισε ότι παρά τα σημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ, δεν παύει να είναι μια πολύ μεγάλη κατάκτηση για τον ελληνικό λαό και δεσμεύτηκε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι αποφασισμένη να ξαναζωντανέψει το ΕΣΥ.
«Χρειάζεται να δώσουμε έμφαση στον οικογενειακό γιατρό σε κάθε γειτονιά, στην κάρτα υγείας για κάθε πολίτη, αλλά και στα επείγοντα περιστατικά, στην πρόληψη του καρκίνου και στις χρόνιες παθήσεις. Θέλουμε ένα αποτελεσματικό και σύγχρονο Εθνικό Σύστημα Υγείας, που θα ανταποκρίνεται στις οικονομικές, κοινωνικές ανάγκες, αλλά και στα νέα επιστημονικά δεδομένα. Μπορούμε να το πετύχουμε, αρκεί μετά από αυτές τις εκλογές να έχουμε κυβέρνηση σταθερή, ευρείας πλειοψηφίας, με μεγάλη λαϊκή υποστήριξη, που θα στηρίζεται σε μια δεσμευτική προγραμματική συμφωνία», είπε και επανέλαβε ότι «είμαστε η κρίσιμη, χρήσιμη, δημιουργική δύναμη».
Γι΄αυτό ζητάμε τη δύναμη από τον ελληνικό λαό να είμαστε εμείς, το ΠΑΣΟΚ κι η Δημοκρατική Συμπαράταξη ο καταλύτης για τη συνεργασία, ο εγγυητής της σταθερότητας», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση