GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θαυμάστε ήθος! Ο (γνωστός) Σπίρτζης σε δημοσιογράφο της Χίου: «Αν είχατε άδεια άσκησης επαγγέλματος θα σας την παίρναμε..»

Μία ερώτηση δημοσιογράφου ήταν αρκετή για να χάσει την ψυχραιμία του και να δείξει το (γνωστό άλλωστε) πολιτικό ...ήθος του ο πρώην υπουργ...

Μία ερώτηση δημοσιογράφου ήταν αρκετή για να χάσει την ψυχραιμία του και να δείξει το (γνωστό άλλωστε) πολιτικό ...ήθος του ο πρώην υπουργός Υποδομών και νυν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Σπίρτζης και να του επιτεθεί όταν εκείνος του ζήτησε να τοποθετηθεί για την υπόθεση Φλαμπουράρη.
Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του κ. Σπίρτζη στη Χίο. Στο 29:40 λοιπόν στο βίντεο που θα δείτε, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον πρώην υπουργό αν το υπουργείο Υποδομών γνώριζε για την ανάθεση έργου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην εταιρεία Διάτμηση.
«Είστε δημοσιογράφος;», ρώτησε ο πρώην υπουργός και όταν εκείνος του απάντησε καταφατικά, του είπε με σκαιό και αλαζονικό τρόπο: «Αν είχατε άδεια άσκησης επαγγέλματος θα σας την παίρναμε».
Παρ’ όλ’ αυτά στη συνέχεια προσπάθησε να ανασκευάσει το ατυχές του σχόλιο και τόνισε ότι το υπουργείο δεν έχει καμία σχέση με τα έργα που αναθέτουν οι Περιφέρειες.

3 σχόλια

  1. http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/skitso_12.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΣΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ 400 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ.

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,
    ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΔΩΝΗΔΕΣ,ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ,
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΙ, ΣΚΑΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΦΙΜΟΤΡΟ, ΤΗΝ ΙΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΤΟ ΝΙΟΥΣΙΤ.

    ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ.

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΕΦΙΜΕΡΙΔΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΤΩΝ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ...

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ-ΕΚΑΛΗΣ- ΜΥΚΟΝΟΥ

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΣΩΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ 400 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ.

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ 10.000 ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση