GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο συνεργός του Μαζιώτη, Πετρακάκος

Το δρόμο για τη φυλακή έδειξε ανακριτής και εισαγγελέας στο Γιώργο Πετρακάκο και τη σύντροφος του μετά την απολογία τους για τρεις κατη...

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο συνεργός του Μαζιώτη, Πετρακάκος

Το δρόμο για τη φυλακή έδειξε ανακριτής και εισαγγελέας στο Γιώργο Πετρακάκο και τη σύντροφος του μετά την απολογία τους για τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και σειρά πλημμελημάτων που τους βαραίνουν μετά την σύλληψη τους κατά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στον Βόλο.

Στην απολογία του ο Πετρακάκος φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τρομοκρατικές πράξεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκε ότι τα όπλα του ανήκουν λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Τα όπλα ήταν δικά μου και ήταν αχρησιμοποίητα. Ήταν προφυλαγμένα μέσα σε κλειδωμένη ντουλάπα για να μην έχουν πρόσβαση η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Δεν έχω καμία σχέση με τρομοκρατικές πράξεις".

Η σύντροφός του φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση λέγοντας ενώπιον του ανακριτή: "Η ζωή που ζούσαμε ήταν απολύτως φυσιολογική. Εγώ ασχολιούμουν μόνο με την ανατροφή των δύο παιδιών μου. Τα όπλα δεν τα είχα δει, ήταν κρυμμένα. Είχα μάθει ότι ο σύντροφός μου είχε ποινική εμπλοκή όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο μας παιδί".

Ο συνήγορος της συντρόφου του Πετρακάκου , Σπύρος Φυτράκης χαρακτήρισε την απόφαση λανθασμένη λέγοντας ότι

" Από κανένα στοιχείο της δικογραφία δεν προκύπτει εμπλοκή της". Η δεύτερη συνήγορος της Άννυ Παπαρουσσου επισήμανε ότι θα μπορούσε να της έχει επιβληθεί κατ' οίκον περιορισμός. "Δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που της αποδίδονται. Είναι μητέρα δυο παιδιών δυο και τεσσάρων ετών τα οποία πλέον μένουν στην τύχη τους", τόνισε.

Νωρίτερα, ο Πετρακάκος ,που σύμφωνα με την Αστυνομία φέρεται στενός συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη ,έδωσε τυπική απολογία, κάνοντας μία δήλωση, για κατηγορίες που αφορούν υποθέσεις ληστειών και επιφυλάχθηκε να επανέλθει όταν ενημερωθεί για το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας. Και για αυτές τις περιπτώσεις αποφασίστηκε η προφυλάκιση του.

Πάντως οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι έλαβαν νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση