GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακλαμάνης:Να προσέξουν οι υποψήφιοι πως θα συμπεριφερθούν... – ΒΙΝΤΕΟ

«Όποιοι νομίζουν ότι το πολιτικό και ιδεολογικό παρελθόν τους θα το σβήσουν μέσα στην «κολυμπήθρα» της Νέας Δημοκρατίας, προσπαθώντας να αλλ...

Κακλαμάνης:Να προσέξουν οι υποψήφιοι πως θα συμπεριφερθούν...  – ΒΙΝΤΕΟ

«Όποιοι νομίζουν ότι το πολιτικό και ιδεολογικό παρελθόν τους θα το σβήσουν μέσα στην «κολυμπήθρα» της Νέας Δημοκρατίας, προσπαθώντας να αλλάξουν τη Νέα Δημοκρατία, απατώνται πλάνην οικτρά», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναφορικά με την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος.

«Εγώ είμαι ένας από τους τρεις παλαιότερους στη ΝΔ. Ο ένας από τους τρεις είναι ο ίδιος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο άλλος είναι ο Γιάννης Τραγάκης. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ότι ο ρόλος ανθρώπων σαν κι εμένα είναι πάνω από όλα να μην υπάρξει η παραμικρή ρωγμή σε αυτό που πετύχαμε με πολύ δυσκολία, δηλαδή την ενότητα της παράταξης και του κόμματος κατά την εσωκομματική προεκλογική περίοδο», σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στην εκπομπή του mega.

«Σήμερα, λοιπόν, στέλνω το πρώτο μήνυμά μου. Να προσέξουν οι υποψήφιοι πως θα συμπεριφερθούν και αλλοίμονο σε αυτόν που προκειμένου να αυξήσει τα εσωκομματικά «κουκιά» του, νομίζει ότι μπορεί να πληγώσει την παράταξη. Προτιμότερο είναι να αποσυρθεί, πριν φτάσει στην κάλπη», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Και το δεύτερο είναι ότι, όποιοι νομίζουν ότι το πολιτικό και ιδεολογικό παρελθόν τους θα το σβήσουν μέσα στην «κολυμπήθρα» της Νέας Δημοκρατίας, προσπαθώντας να αλλάξουν τη Νέα Δημοκρατία, απατώνται πλάνην οικτρά», δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση