GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν αποκλείει να είναι υποψήφιος ο Άδωνις - Από τι θα εξαρτηθεί - ΒΙΝΤΕΟ

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Ερωτηθ...

Δεν αποκλείει να είναι υποψήφιος ο Άδωνις - Από τι θα εξαρτηθεί - ΒΙΝΤΕΟ
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
Ερωτηθείς από τι θα εξαρτηθεί το αν θα είναι υποψήφιος ή όχι είπε:  «Θα είναι οι υπόλοιπες υποψηφιότητες και το ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο που θα δώσουν».
Στην ερώτηση εάν ισχύει πως θα θέσει υποψηφιότητα εφόσον δεν είναι υποψήφιος ο Μάκης Βορίδης τόνισε: «Δεν έχει νόημα να είμαστε και οι δύο υποψήφιοι».
Σε ό,τι αφορά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σημείωσε:  «Ο Μεϊμαράκης μου είναι εξαιρετικά συμπαθής, θα ήταν χρήσιμη μια υποψηφιότητα του για το κόμμα. Θεωρώ ότι για τους 1,5-2 μήνες που πήρε τη ΝΔ στα χέρια του, έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Και το λέω δημοσίως για να μην γίνονται παρεξηγήσεις: Βαγγέλη Μεϊμαράκη και σε αγαπάμε και σε σεβόμαστε».
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι θέλει μια ΝΔ που θα έχει δύο χαρακτηριστικά. «Πρώτον δεν θα ντρέπεται να υποστηρίξει τις ιδέες της γιατί οι ιδέες της έχουν δικαιωθεί σε όλη την Ευρώπη.  Δεύτερον θέλω ένα κόμμα που να είναι ανοιχτό, να μην έχει επετηρίδα. Ο λόγος που οι νέοι έχουν στρέψει την πλάτη τους στη ΝΔ είναι ότι αισθάνονται πως είναι ένα κλειστό κλάμπ και για να προχωρήσει κάποιος θα πρέπει να ξέρει το βουλευτή τον κομματάρχη», επισήμανε, συμπληρώνοντας ότι η οικογενειοκρατία είναι στοιχείο επετηρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση