GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τι γίνεται εδώ;" Μια μεγάλη ουρά από κόσμο μέσα στη νύχτα...

Anna Xatzisofia Γυρίζω γύρω στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα από το φεστιβάλ Ζωγράφου, με Σοφία Αδαμίδου. Μπαίνω από Μεσογείων Κατεχάκη ν...

Γυρίζω γύρω στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα από το φεστιβάλ Ζωγράφου, με Σοφία Αδαμίδου. Μπαίνω από Μεσογείων Κατεχάκη να βγω Κηφισίας και πέφτουμε σε ένα απίστευτο τράφικ. Να μην κινείται τίποτα.
 Ε, λέμε κάτι θα έγινε, κάποιο ατύχημα και έχει μπλοκάρει. Με τα πολλά, κάνα μισάωρο μετά έχουμε διανύσει τη μισή διαδρομή και βλέπουμε από μακριά ακόμα κόσμο συγκεντρωμένο στα πεζοδρόμια, αλλά δεν φαίνεται να έχει συμβεί κάτι κακό. Αναρωτιόμαστε μήπως έχει κάποιο μαγαζί opening και εμφανίζεται κανένας Ρουβάς, λογικές απορίες. Όσο προχωράμε, βλέπουμε ότι πρόκειται για μεγάλη ουρά καμιά τρακοσαριά μέτρα. 
Πως όταν περιμέναμε να προσκυνήσουμε την σωρό της Μελίνας; Αυτό. Νέοι βασικά, αλλά όχι μόνο. Λέει η Σοφία "έχει ένα γυμναστήριο εδώ στην γωνία, αλλά Κυριακή θα είναι κλειστό.". "Όχι της απαντώ" γιατί είμαι πιο ενημερωμένη, είναι ανοιχτό 7 μέρες την βδομάδα σε 24ωρη βάση". "Και τι, λες να περιμένουν όλοι αυτοί να γυμναστούν;" ανατριχιάζει η Σοφία. Κατεβάζει λοιπόν παράθυρο και ρωτάει κάτι πιτσιρικάδες, "Παιδιά τι γίνεται;". Χαζογελούν αυτοί και δεν απαντάνε. Λίγο πιο κάτω, διακρίνουμε ένα νεαρό, με τσάντα γυμναστηρίου κρεμασμένη στον ώμο του, εκτός ουράς, προσπαθεί να διασχίσει τον πηγμένο από αυτοκίνητα δρόμο. Νόστιμος, σικάτος, όχι κάνας κλαρινογαμπρός, οκέι φαινόταν. 
"Τι γίνεται εδώ;", ξαναρωτάει η Σοφία, για να εισπράξει την εξής απάντηση. "Έχει βγάλει προσφορά το γυμναστήριο, 48 ευρώ συνδρομή τον χρόνο, για εγγραφές που θα γίνουν απόψε.". "Κι εσείς γι αυτό είσαστε;", "Όχι εγώ έχω ήδη συνδρομή.". Στρίβουμε επιτέλους δεξιά στην Κηφισίας, μια ίδια κατάσταση, κι εδώ ουρά σε άλλο τόσο μήκος. 
"Σκέψου ότι όλοι αυτοί" μου λέει η Σοφία και μου παγώνει το αίμα, "ψηφίζουν".

Συμβαίνει τώρα @ Yava N. Ψυχικού!48€ ετήσια συνδρομή μεχρι τις 07:00 το πρωι!Εσύ θα προλάβεις;
Posted by Yava Fitness Centers on Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση