GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επί το... έργον πιάστηκαν "κορίτσια" και μαστροπός

Συνελήφθη, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Ατ...

Επί το... έργον πιάστηκαν
Συνελήφθη, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, ένας 58χρονος για μαστροπεία.
Παράλληλα, προσήχθησαν τέσσερις γυναίκες, δύο ημεδαπές, ηλικίας 26 και 23 ετών καθώς και δύο υπήκοοι Ρουμανίας και Αλβανίας, ηλικίας 25 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.
Ειδικότερα, έπειτα από έρευνα για τη λειτουργία δύο ηλεκτρονικών ιστοσελίδων, όπου προβάλλονταν γραφεία, μέσω των οποίων κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής, αστυνομικοί κανόνισαν ραντεβού με τις τέσσερις γυναίκες, σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα. Όταν οι γυναίκες παρέλαβαν το χρηματικό αντίτιμο, που αντιστοιχούσε στο ερωτικό ραντεβού, προσήχθησαν.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη ένας 58χρονος ημεδαπός για μεταφορά δύο εκ των εκδιδόμενων γυναικών, στο σημείο συνάντησης. Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 1.990 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση