GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι καραμπόλες της τελευταίας στιγμής και όλα τα ονόματα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Γιάννης Δραγασάκης θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μέχρι και την τελευταία στιμγή πολύ έντονα ¨έπαιζε...

Ο Γιάννης Δραγασάκης θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μέχρι και την τελευταία στιμγή πολύ έντονα ¨έπαιζε¨ και το όνομα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος τελικά μεταφέρθηκε στην Β΄ Αθηνών. Στην δεύτερη θέση αναμένεται να είναι η Θεανώ Φωτίου, και στο ίδιο ψηφοδέλτιο στην τρίτη θέση θα είναι ο  πρώην υπουργός  Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την έκπληξη και  θα τοποθετηθεί υποψήφιος στην Λάρισα και το Ηράκλειο.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ονόματα που επέλεξε η επιτροπή ψηφοδελτίων για την Β΄ Αθήνας. Αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η σειρά κατάταξης έκπληξη ήταν το όνομα της τραγουδίστριας Ραλίας Χρηστίδου, της δημοσιογράφου Αναστασίας Γιάμαλη, ενώ στη λίστα είναι και η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα. Σε αυτή την περιφέρεια μετακινήθηκε από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Πάνος Σκουρλέτης, ενώ σταθεροί παρέμειναν οι Νίκος Παππάς, Νίκος Ξυδάκης, Στάθης Παναγούλης, Χαρά Καφαντάρη, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Γιάννης Μπαλάφας. Από τους υπουργούς στην Β΄ Αθήνας βρέθηκαν ο Χρήστος Σπρίντζης, ο Νίκος Τόσκας και ο Γιάννης Τσιρώνης.
Μένει να καθοριστεί η σειρά προκειμένου να διαπιστωθεί τις θέσεις που θα καταλάβουν τα δυο μέλη των ¨53+¨, η Αννέτα Καββαδία, ο Γιώργος Κυρίτσης, αλλά και η Βασιλική Κατριβάνου.
Χωρίς να έχει ανακοινωθεί η σειρά προτεραιότητας και στην Α΄ Αθήνας θέση στα ψηφοδέλτια έχουν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Φίλης, η Ράνια Αντωνοπούλου, ο Χρίστόφορος Βερναρδάκης και ο Αλέκος Φλαμπουράρης.
Στην Β΄ Πειραιά απέναντι από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, στην Κουμουνδούρου, επέλεξαν να βάλουν τον Δημήτρη Βίτσα και ακολουθούν η Νίνα Κασιμάτη και η Εύα Καρακώστα.
Στην Α΄ Πειραιά επικεφαλής θα είναι ο Θεόδωρος Δρίτσας και την 3η θέση θα καταλάβει ο πανεπιστημιακός Κώστας Δουζίνας, που αρχικά υπήρξε σχεδιασμός να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Στην Α΄ Θεσσαλονίκης σε εκλόγιμη θέση είναι οι Νίκος Παρασκευόπουλος, Γιάννης Αμανατίδης, Τάσος Κουράκης, Μάρκος Μπόλαρης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Βούλα Τεκτονίδου.
Στην Β΄ Θεσσαλονίκης την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Σωκράτης Φάμελλος και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Μάρδας.
Απέναντι από τον Θανάση Πετράκο της Λαικής Ενότητας ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να βάλει στην Μεσσηνία τον Γιώργο Κατρούγκαλο στη πρώτη θέση του ψηφοδελτίου, ενώ ο Αριστείδης Μπαλτάς τέθηκε επικεφαλής στο υπόλοιπο Αττικής, όπου τελικά, μετά από εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής, δεν περιλαμβάνεται καθόλου το όνομα του Αλέξη Μητρόπουλου.
Κανονικά στην Δράμα συμμετέχει ο Χρήστος Καραγιαννίδης από τους "53+".
Διαβάστε εδώ όλα τα ονόματα σε κάθε περιφέρεια

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση