GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητρόπουλος καλεί σε αποχή ή ΚΚΕ, μετά το «κόψιμο» του από τον ΣΥΡΙΖΑ...

Να απορρίψουν με την ψήφο τους τα τέσσερα μνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και Ποτάμι) και είτε να επιλέξουν να απέχουν από τις κά...

Να απορρίψουν με την ψήφο τους τα τέσσερα μνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και Ποτάμι) και είτε να επιλέξουν να απέχουν από τις κάλπες είτε να στηρίξουν το ΚΚΕ, που παραμένει συνεπές στην αντιμνημονιακή γραμμή του κάλεσε τους πολίτες ο τέως αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος μετά το “κόψιμο” του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας το πρωί στον ΒήμαFM, επεσήμανε: “Λέω στον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ, λευκό ή αποχή”, τόνισε χαρακτηριστικά. Όπως είπε, “είναι η μόνη εθνική λύση που δε θα οδηγήσει στη νομιμοποίηση του μνημονίου, ώστε να ξεκινήσει μια νέα διαπραγμάτευση”.
Ο κ. Μητρόπουλος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ “όχι αριστερά, αλλά ένα νέο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο κόμμα” και τόνισε πως μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη ΝΔ.
Υποστήριξε, επίσης, ότι το «κόψιμό» του από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ δεν οφείλεται στην υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία ενεπλάκη το όνομά του αλλά στην κριτική που άσκησε στην ηγεσία του κόμματος, ότι «πήγαμε σαν πρόβατα επί σφαγή» στη διαπραγμάτευση και ότι το τρίτο μνημόνιο είναι «επαίσχυντο».
Μάλιστα, έκανε λόγο για “προσβολή στο λαό της Αττικής, για “κατάπτυστο σχέδιο” και πρόσθεσε πως ζήτησε “να ανακαλέσουν την κατάπτυστη απόφαση που δεν αρμόζει σε κόμμα της αριστερας”.
“Ούτε στην περίοδο της σταλινικής τρομοκρατίας δεν ακολουθήθηκαν οι μέθοδοι όπως αυτοί της σύγχρονης ηγεσίας για να βγάλει στην άκρη ένα στέλεχός της που πρώτευσε στις προηγούμενες εκλογές” πρόσθεσε ο πρώην πλέον βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

3 σχόλια

  1. Βρωμιά και δυσωδία από την προσπάθεια της διαπλοκής να φάει τον Τσίπρα και
    να φέρει στην εξουσία τους "αχυρανθρώπους" τους. Θέλουν να φάνε το
    πακέτο βοήθειας της Ε.Ε και στηρίζονται σε ελεγχόμενους δημοσιογράφους,
    μπλογκς,κανάλια, ιστοσελίδες.
    Εμετικές δημοσιεύσεις προσπαθούν να δημιουργήσουν την εντύπωση
    ότι ο λαός θέλει τους ανθρώπους των σάπιων κομμάτων που μας φέσωσαν
    με 400 δισ. ευρώ. Ντροπή !

    Μπουκοτάζ στις εφημερίδες Πρώτο Θέμα
    και Καθημερινή και όσες πολεμούν υπέρ του σάπιου παρελθόντος και
    επιθυμούν να ρίξουν τον Τσίπρα, βοηθώντας τα σχέδια Σόιμπλε. Μπουκοτάζ στις ιστοσελίδες που παίζουν βρώμικο ρόλο για να προβάλλουν τον Μειμαράκη, υπακούοντας σε θελήματα επιχειρηματικών κύκλων.Ψήφο σε Σύριζα και ΑΝΕΛ για να βάλουμε ταφόπλακα στα μαύρα σχέδια
    της διαπλοκής και των ξένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ , ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ
    ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ, ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ, ΒΟΥΛΤΕΨΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΛΠ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρης Κλ.7 Σεπ 2015, 8:00:00 μ.μ.

    Πόσο πιο γελοίος μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος και μάλιστα καθηγητής;
    Στην αρχή δεν αποδέχομαι τη μη εκλόγιμη θέση. Στη συνέχεια αποδέχομαι και σε... τιμώ!
    Τώρα που κόπηκε, Ψηφίστε ΚΚΕ!!!
    Έσπασε το κοντέρ της γελοιότητας ο κ. Μητρόπουλος!
    Εφεξής θα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο και "συνέπεια" ο κ. καθηγητής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση