GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίκαλα: Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου ΚΤΕΛ με στρατιωτικό όχημα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη γέφυρα του Πηνειού στην Ε.Ο. Τρικάλων-Καρδίτσας, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκ...

Τρίκαλα: Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου ΚΤΕΛ με στρατιωτικό όχημα
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη γέφυρα του Πηνειού στην Ε.Ο. Τρικάλων-Καρδίτσας, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκρούστηκαν ένα λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων με στρατιωτικό όχημα τύπου τζιπ, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Το τζιπ κατευθυνόταν από Καρδίτσα προς Τρίκαλα και σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου που μιλά στην κάμερα του trikalaola.gr μετά από ελιγμούς, πιθανόν από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, έπεσε πάνω στο λεωφορείο.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν επτά άτομα- μόνιμα στελέχη (υπαξιωματικοί) της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) - πέντε ελαφρά τραυματίες και δύο σοβαρά, που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας. Η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί στον χώρο του ατυχήματος.
Σε ανακοίνωση του το ΓΕΣ αναφέρει:
"Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την 09 Σεπτεμβρίου 2015, περί τις 06:45, στρατιωτικό όχημα το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο μεταφοράς στελεχών της ΣΜΥ, από την Καρδίτσα στην έδρα της Σχολής στα Τρίκαλα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο επί της επαρχιακής οδού Καρδίτσας - Τρικάλων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 7 στελεχών της ΣΜΥ. Οι τραυματίες διεκομίσθησαν στα Νοσοκομεία Λάρισας και Τρικάλων"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση