GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλικιωμένος πέθανε μέσα σε εκκλησία που πήγε να προσκυνήσει

Την τελευταία του πνοή άφησε, χθες το απόγευμα, μέσα στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στο χωριό Καλαμαύκα της Ιεράπετρας, ένας ηλικιωμέ...

Ηλικιωμένος πέθανε μέσα σε εκκλησία που πήγε να προσκυνήσει

Την τελευταία του πνοή άφησε, χθες το απόγευμα, μέσα στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στο χωριό Καλαμαύκα της Ιεράπετρας, ένας ηλικιωμένος, ο οποίος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα.

Ο άτυχος άνδρας  σύμφωνα με πληροφορίες απο το radiolasithi.gr, αφού ανέβηκε τα 200 και πλέον σκαλοπάτια που έπρεπε για να φτάσει στην εκκλησία του χωριού, η καρδιά του τον πρόδωσε, αφού φαίνεται δεν άντεξε την κούραση και τη ζέστη που επικρατούσε. Ένιωσε έντονη δυσφορία, και λιποθύμησε ενώ αμέσως ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην εκκλησία έσπευσε για να τον βοηθήσει.

Δυστυχώς ο 70χρονος ξεψύχησε, ενώ ένας γιατρός και μέλη της ομάδας ΕΔΕΑΚ Ιεράπετρας προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, έλαβε αμέσως κλήση, αλλά λόγω της απόστασης έφτασε μισή ώρα μετά ώστε να παραλάβει τον 70χρονο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Μάλιστα οι κάτοικοι, για να μπορέσουν να τον μεταφέρουν μέχρι την είσοδο του χωριού, έσπασαν την ξύλινη πόρτα της εκκλησίας και τη χρησιμοποίησαν ως φορείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση