GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντοπούλου: Τον ΣΥΡΙΖΑ τον διέλυσε ο ίδιος ο πρόεδρος του

Το δίλημμα είναι “Μνημόνιο η Δημοκρατία” και εμείς επιλέγουμε Δημοκρατία, δήλωσε με έμφαση απόψε από την Λάρισα η πρόεδρος της Βουλής κ...

Κωνσταντοπούλου: Τον ΣΥΡΙΖΑ τον διέλυσε ο ίδιος ο πρόεδρος του

Το δίλημμα είναι “Μνημόνιο η Δημοκρατία” και εμείς επιλέγουμε Δημοκρατία, δήλωσε με έμφαση απόψε από την Λάρισα η πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Α΄ Αθηνών της Λαϊκής Ενότητας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος, εξαπέλυσε επίθεση κατά όλων των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν το μνημόνιο, και κάλεσε όλους σε έναν αγώνα δημοκρατίας, ελευθερίας και αξιοπρέπειας για να δικαιωθούν οι προηγούμενοι αγώνες.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων το ΠΑΣΟΚ έφερε το μνημόνιο στην χώρα και η ΝΔ αποφάσισε να υποστυλώσει το ΠΑΣΟΚ στην μνημονιακή πολιτική του όταν συνέπραξαν το 2011 στην “εκτρωματική και πραξικοπηματική κυβέρνηση Παπαδήμου”. Αναφερόμενη στο Ποτάμι, το αποκάλεσε “μόρφωμα”, υποστηρίζοντας ότι δημιουργήθηκε προκειμένου να εκπροσωπήσει στη χώρα και στη Βουλή τα συμφέροντα των δανειστών. Όσον αφορά στους, ΑΝΕΛ τόνισε ότι δεν θα ήθελε να ασχοληθεί, μιλώντας για θεαματική κυβίστηση που έκαναν, αλλά και τη “βρώμικη δουλειά” που έχει αναλάβει να κάνει ο Πάνος Καμμένος.

Για μία ακόμη φορά η πρόεδρος της Βουλής επανέλαβε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ τον διέλυσε ο ίδιος ο πρόεδρος του, “καθώς παραβιάστηκαν όλες οι εσωτερικές διεργασίες και οι συλλογικές αποφάσεις για να φέρει η κυβέρνηση το 3ο Μνημόνιο, που είναι το πιο καταστροφικό από όλα”.

Σχολιάζοντας δε την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα και με το ψηφοδέλτιο της Λάρισας, υποστήριξε ότι δεν είναι υποψήφιος στην Λάρισα επειδή αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην περιοχή, αλλά επειδή με την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο προσπαθεί να ισοσκελίσει τις καταστροφικές συνέπειες που έχει το τρίτο μνημόνιο για τον αγροτικό κόσμο, συνέπειες στις οποίες, όπως σχολίασε, δεν αναφέρθηκε καθόλου κατά την χθεσινή του ομιλία. Κάτι που εν συνεχεία έπραξε η ίδια, κάνοντας αναλυτική αναφορά.

Η πρόεδρος της Βουλής τόνισε επίσης, ότι “η Λαϊκή Ενότητα παραμένει συνεπής σε αυτά που λέει και δίνει έναν άνισο αγώνα απέναντι σε εκείνους που μεθοδεύουν να ξεμπερδέψουν με τον αντιμνημονιακό αγώνα, την ζώσα κοινωνία, την νέα γενιά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση