GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Το σόι σου": Πότε κάνει πρεμιέρα;

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας συνεχίζουν και φέτος τις οικογενειακές συναντήσεις με το τηλεοπτικό τους «Σόι» στον Alpha. Η επιτυ...

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας συνεχίζουν και φέτος τις οικογενειακές συναντήσεις με το τηλεοπτικό τους «Σόι» στον Alpha.

Η επιτυχημένη σειρά του καναλιού της Κάντζας επιστρέφει με νέα επεισόδια κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί, μάλιστα, για την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου στις 21.00.

Φέτος τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Ανδρέας Μορφονιός και το σενάριο οι Νίκος Μήτσας, Δήμητρα Τσόλκα, Αντώνης Ανδρής και Γωγώ Φώτου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου και Γωγώ Καρτσάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση