GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτο συμβούλιο για το προσφυγικό συγκαλεί ο Γιούνκερ

Έκτακτο συμβούλιο των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωζώνης για το μεταναστευτικό συγκαλεί αύριο ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. ...

Έκτακτο συμβούλιο των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωζώνης για το μεταναστευτικό συγκαλεί αύριο ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Σε μήνυμά του στο twitter ο πρόεδρος της Κομισιόν αναφέρει ότι από το πρωί έχει μια σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με ευρωπαίους υπουργούς Εσωτερικών όπως ο Λετονός Laimdota Straujuma, ο Τσέχος Bohuslav Sobotka και ο Σλοβάκος Robert Fico σε μια προσπάθεια να συγκληθεί αύριο έκτακτο συμβούλιο υπουργών.
Η μεταναστευτική κρίση που έχει χτυπήσει την Ευρώπη αποδεικνύεται σκληρότερη ακόμη και από την οικονομική, με αποτέλεσμα οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι να αναζητούν τρόπους γρήγορης αντιμετώπισης της μετά και τις φωνές που έρχονται πλέον από τη γερμανική κυβέρνηση οτι η χώρα έχει κατακλυστεί από πρόσφυγες και σύντομα θα αδυνατεί να δεχθεί άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση