GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μπέττυ Μπαζιάνα έξω από ατελιέ γνωστού σχεδιαστή - ΦΩΤΟ

Κανείς δεν γνώριζε ότι η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέττυ Μπαζιάνα, επρόκειτο να τον συνοδεύσει στο πρώτο του ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτεί...

Η Μπέττυ Μπαζιάνα έξω από ατελιέ γνωστού σχεδιαστή - ΦΩΤΟ

Κανείς δεν γνώριζε ότι η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέττυ Μπαζιάνα, επρόκειτο να τον συνοδεύσει στο πρώτο του ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρει το περιοδικό "Hello!", φρόντισε να προετοιμαστεί ενδυματολογικά προκειμένου να παρευρεθεί στο επίσημο δείπνο που παρέθεσαν τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, προς τιμήν των ξένων ηγετών οι οποίοι βρέθηκαν εκεί, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μπέττυ Μπαζιάνα επέλεξε ένα βραδινό, λιτό, αλλά υπέρκομψο φόρεμα με την υπογραφή του Βαλαβάνη Λάσκαρη. Σε επικοινωνία που είχε το περιοδικό "Hello" μαζί του, ο σχεδιαστής διέψευσε κατηγορηματικά πως έχει σχεδιάσει ή ράψει οποιοδήποτε ρούχο για τη σύντροφο του Πρωθυπουργού επιμένοντας ότι "Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται και εκπλήσσομαι πραγματικά με τα ψευδή δημοσιεύματα".

Ωστόσο οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό δείχνουν την Μπέττυ Μπαζιάνα κάτω από το ατελιέ του Βαλαβάνη Λάσκαρη στο Κολωνάκι. 

Δείτε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση