GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Ο λαός θέλει συστράτευση, συσπείρωση όλων των δημιουργικών εθνικών δυνάμεων

Στο 2ο εκλογικό τμήμα, στο σχολικό συγκρότημα «Σκεπάρνη» στους Αμπελόκηπους ψήφισε στις 12:20 ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλο...

Βενιζέλος: Ο λαός θέλει συστράτευση, συσπείρωση όλων των δημιουργικών εθνικών δυνάμεων

Στο 2ο εκλογικό τμήμα, στο σχολικό συγκρότημα «Σκεπάρνη» στους Αμπελόκηπους ψήφισε στις 12:20 ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ο ελληνικός λαός, αυτό που ψάχνει κι αυτό που του αξίζει, θα το βρει μέσα από τη δική του προσπάθεια, τη δική του δουλειά και μέσα από την ενότητά του. Όλες οι έρευνες λένε πως ο λαός θέλει συστράτευση, συσπείρωση όλων των δημιουργικών εθνικών δυνάμεων. Και ελπίζω αυτό να διασφαλιστεί σήμερα».

Τον κ. Βενιζέλο, στην είσοδο του σχολείου, περίμεναν οι γονείς και η αδελφή του που ψήφισαν νωρίτερα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνόδευαν ο Γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ Χρόνης Μακρίδης, υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση