GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκαλύπτει η μητέρα της Άννυ μέσα από τις φυλακές - ΒΙΝΤΕΟ

Τέσσερις μήνες μετά την υπόθεση της μικρής Άννυ, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, η μητέρα της 4χρονης μιλά μέσα από τις φυλακές. Η ίδια καλ...

Τι αποκαλύπτει η μητέρα της Άννυ μέσα από τις φυλακές - ΒΙΝΤΕΟ
Τέσσερις μήνες μετά την υπόθεση της μικρής Άννυ, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, η μητέρα της 4χρονης μιλά μέσα από τις φυλακές.
Η ίδια καλεί τον πατέρα της μικρής να πει την αλήθεια ενώ αποκαλύπτει και τη συνομιλία που είχε με τον φίλο του συντρόφου της, Νικολάι.
«Του είπα (στον πατέρα της Άννυ) τι έκανες στο παιδί μου, το πούλησες; Τσακωθήκαμε πολύ άσχημα και αυτός το πρωί έφερε το τηλέφωνο και μου λέει 'μίλα με τον Νικολάι'. Και πήρα το τηλέφωνο και του είπα: 'Νίκι σε παρακαλώ, πες μου τι έχει γίνει με το παιδί. Πότε το έχεις δει εσύ τελευταία φορά' και ο Νίκι μου είπε: 'Πρέπει να είσαι πάρα πολύ δυνατή, ό, τι και αν έχει συμβεί εσύ πρέπει να είσαι δυνατή. Εγώ την τελευταία φορά που είδα το παιδί σου ήταν στις 9 Απριλίου' και μου έκλεισε το τηλέφωνο και δεν πρόλαβα να του πω τίποτε άλλο», λέει η μητέρα της Άννυ μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε!.
«Θεωρείτε ότι έχει συμμετοχή στο θάνατο της μικρής ο Νικολάι», ρώτησε η δημοσιογράφος τη μητέρα της 4χρονης και εκείνη απάντησε: «Την αλήθεια τώρα λέμε, ναι».
«Εγώ πιστεύω ότι το παιδί μου ζει. Εγώ αυτό πιστεύω, δεν ξέρω γιατί. Περιμένω κάθε μέρα το παιδί μου. Να μου πει κάποιος ότι το βρήκανε. Δεν μπορώ να πιστέψω όλο αυτό που έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος. Δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε η μητέρα της μικρής.
Δείτε το βίντεο από το Ε!

1 σχόλιο


  1. ΑΠοκάλυψη της Ζούγκλας. Έδωσε ονόματα. Εμπλέκονται όλα τα κυβερνητικά κόμματα ( ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ) εκτός από Σύριζα και ΑΝΕΛ.

    Η κλειδωμένη, επί μήνες, στα συρτάρια των πολιτικών γραφείων λίστα Λαγκάρντ μπορεί να γίνει η λαιμητόμος ενός συστήματος που γέννησε και θέριεψε το τέρας της διαπλοκής σε αυτόν τον τόπο.

    Είναι μια βραδυφλεγής βόμβα που απειλεί να τινάξει στον αέρα την ιερή ασυλία επωνύμων που χρόνια τώρα δρουν εγκληματικά κατά της χώρας και των πολιτών, κλέβοντας και στέλνοντας αμύθητα ποσά σε Ελβετία και εξωχώριους παραδείσους.

    Είναι αυτό ακριβώς που τρέμει όσο τίποτα άλλο το σύστημα της διαπλοκής. Επιχειρηματίες που εμπλέκονται αλλά και πολιτικοί -υποχείρια ενός παγιωμένου νοσηρού συστήματος διαφθοράς που δρούσαν υποστηρικτικά- έχουν κινητοποιήσει τους σκοτεινούς μηχανισμούς τους για να παραμείνουν τα στόματα κλειστά.



    Όμως, ο Ερβέ Φαλτσάνι, ο Γαλλοϊταλός που γνωρίζει τους κωδικούς της παρανομίας, μίλησε. Συγκεκριμένα, μίλησε στους τέσσερις Έλληνες εισαγγελείς που πήγαν στο Παρίσι υπό άκρα μυστικότητα για να του πάρουν κατάθεση. Έδωσε στοιχεία και, κυρίως, έδωσε ονόματα.

    Αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες του zougla.gr αναφέρουν ότι περισσότερα από 10 πρόσωπα (όχι 8, όπως κάνουν λόγο διάφορα ΜΜΕ) βρίσκονται «εγκλωβισμένα» σε ένα στικάκι που έδωσε το πρώην στέλεχος της HSBC.

    Διερευνάται η εμπλοκή τους στην εγκληματική οργάνωση που ξέπλενε μαύρο και, ενδεχομένως, πολιτικό χρήμα, για ποσά άνω των 5 εκατ. ευρώ.

    Στο ηλεκτρονικό αυτό αρχείο υπάρχουν στοιχεία για κοινά πρόσωπα και εταιρείες που σε πολλές περιπτώσεις έπαιζαν τον ρόλο διαμεσολαβητή-μεταφορέα στη διακίνηση των χρημάτων.

    Όλα αυτά τα στοιχεία, που βρίσκονται πλέον στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης, πρέπει να βγουν στο φως. Λίγες ημέρες πριν από την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών, οι Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να μάθουν ποιοι βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ και ποιοι είναι οι πολιτικοί που, χρησιμοποιώντας την εξουσία που τους έδωσε ο λαός, φρόντιζαν, αντί να επιστρέφονται τα κλεμμένα χρήματα στη χώρα, να τα «εξαφανίζουν» μέσα από δαιδαλώδεις τραπεζικές διαδρομές.

    Τα ονόματα, πολιτικά και επιχειρηματικά, είναι βαριά και αναμένεται να ταράξουν συθέμελα το πολιτικό σκηνικό, καθώς εδώ και αρκετό καιρό έτυχαν... πολιτικής συγκάλυψης.

    Oι εισαγγελείς ήταν φοβισμένοι και ταραγμένοι όταν είδαν τις πληροφορίες που τους έδωσε ο Φαλτσάνι Άλλωστε, ο πληροφοριοδότης της λίστας μιλώντας στο zougla.gr ήταν σαφής: «Ακόμα και οι εισαγγελείς που μου έπαιρναν κατάθεση ήταν εξαιρετικά ταραγμένοι». «Τους είδα πολύ φοβισμένους από αυτά που έβλεπαν και άκουγαν. Φαντάσου πως διακόπταμε την κατάθεση. Τους έπαιρναν τηλέφωνο δικά τους πρόσωπα και τους έδιναν δύναμη για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν. Δεν ήταν και δεν είναι καθόλου εύκολο για αυτούς τους δικαστικούς να ερευνήσουν και να αγγίξουν αυτά τα πρόσωπα. Χρειάζεται και κάτι παραπάνω από κουράγιο» πρόσθεσε. «Οι προηγούμενες κυβερνήσεις της Ελλάδας και η Δικαιοσύνη δεν έκαναν τίποτα, και κάποια κόμματα εμπόδιζαν να βγουν στο φως τα ονόματα» τόνισε, για να συμπληρώσει χαριτολογώντας ότι: «Στην Ελλάδα κυβερνά το μαύρο χρήμα».

    Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το zougla.gr, στη λίστα των φερόμενων ως φοροφυγάδων που προσκόμισε ο Ε. Φαλτσάνι φιγουράρουν μεγάλα ονόματα της πολιτικής ζωής του τόπου, εκτός Αριστεράς, συγγενείς πρωτοκλασάτων στελεχών, μεγάλων και ιστορικών παρατάξεων, αλλά και επιφανείς επιχειρηματίες.

    Ειδικότερα, στη νέα λίστα Φαλτσάνι περιλαμβάνονται, σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, πρώην υπουργός, συγγενείς πρώην προέδρων κομμάτων, φίλοι και συνεργάτες.

    Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τους:

    Μετά από όλα αυτά είναι φανερό ότι η λίστα των Βαξεβάνη-Παπακωνσταντίνου ήταν μία υπονομευμένη λίστα που εξυπηρετούσε συμφέροντα πολιτικών οικογενειών και γι’ αυτό εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

    Τα ονόματα-φωτιά έλειπαν από τη συγκεκριμένη λίστα, η οποία για πρώτη φορά θα δει το φως της δημοσιότητας.

    http://www.zougla.gr/greece/article/i-arxes-ta-gnorizan-ola-ke-ta-sigaliptan

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση