GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογικά… ούζα

Σε χαλαρούς ρυθμούς και μακριά από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις θα κινηθούν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί, αποφεύγοντας τις πολιτικές δηλώσεις...

Εκλογικά… ούζα

Σε χαλαρούς ρυθμούς και μακριά από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις θα κινηθούν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί, αποφεύγοντας τις πολιτικές δηλώσεις μέχρι την Κυριακή στις 7 το απόγευμα όπου θα κλείσουν οι κάλπες.

Η παράδοση που θέλει τους επικεφαλής των συνδυασμών την παραμονή των εκλογών να συζητούν με δημοσιογράφους και στελέχη των κομμάτων τους με την συνοδεία ούζου και καλού μεζέ θα συνεχιστεί και φέτος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει για σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Η κεντρική του ομιλία στην πλατεία Συντάγματος ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ και από την Κουμουνδούρου δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα υποδεχθεί τους δημοσιογράφους και τους στενούς του συνεργάτες, που ήταν δίπλα του κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, σε ταβέρνα που βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Νωρίτερα στις 11 το πρωί θα επισκεφθεί το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Συντάγματος.

Στις 14:00 σε ουζερί στη Νίκαια έχει δώσει ραντεβού ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης με τα στελέχη του κόμματος του. Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά και συγκεκριμένα στον Πειραιά (12:30) θα είναι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος. Στο Μπουρνάζι (στις 14:30 ) επέλεξε να περάσει την σημερινή ημέρα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Καλλιθέα θα βρεθεί ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση