GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκαθαρίζουν σήμερα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Το μεσημέρι σήμερα αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και τα ψηφοδέλτια Α΄ και Β΄ Αθηνών. Χθες «έσπ...

Ξεκαθαρίζουν σήμερα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ
Το μεσημέρι σήμερα αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και τα ψηφοδέλτια Α΄ και Β΄ Αθηνών.
Χθες «έσπασε» η συνεργασία με το «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά, ο οποίος προοριζόταν για την τρίτη θέση του Επικρατείας, με τους Νίκο Τόσκα και Κώστα Καραχάλιο για εκλόγιμες θέσεις στην Β΄Αθηνών.
Έως το μεσημέρι σήμερα θα γίνει η ύστατη προσπάθεια για την επίτευξη συμφωνίας. Την τιμητική 12η θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα καταλάβει ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, ενώ 11ος θα είναι ο Παναγιώτης Τριγάζης.
Επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι ο Γιάννης Δραγασάκης, στη δεύτερη θέση η Θεανώ Φωτίου, ενώ ενστάσεις υπάρχουν για την τοποθέτηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στην-εκλόγιμη-τέταρτη θέση, με τις οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται το μεσημέρι.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα είναι ο επικεφαλής στη Β΄ Αθηνών, με δεύτερο τον Παν. Κουρουμπλή, ενώ στην 8η θέση θα είναι ο «θεωρητικός» των «53» Χριστόφορος Παπαδόπουλος.
Έως αργά το βράδυ γινόταν συζήτηση εάν επικεφαλής στην Α΄ Αθηνών θα είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης, όπως είχε αποφασιστεί, ή εάν τελικά θα οριστεί ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση