GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο φόβος του... κενού της πλατείας Συντάγματος: Γκραν φινάλε ζητά ο Τσίπρας

Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει την προεκλογική περίοδο εξπρές, ο Αλέξης Τσίπρας δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες έρχεται αντιμέτωπος με ...

Ο φόβος του... κενού της πλατείας Συντάγματος: Γκραν φινάλε ζητά ο Τσίπρας
Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει την προεκλογική περίοδο εξπρές, ο Αλέξης Τσίπρας δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες έρχεται αντιμέτωπος με το μεγάλο στοίχημα της πλατείας Συντάγματος, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα υπήρξε έντονος προβληματισμός για την τοποθεσία της συγκέντρωσης, καθώς τυχόν μικρή προσέλευση του κόσμου θα οδηγήσει σε αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Στο τραπέζι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν οι εναλλακτικές της πλατείας Ομονοίας και Δημαρχείου, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας επέμεινε στην επιλογή της πλατείας Συντάγματος. Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να στείλει ένα μήνυμα νίκης ενόψει των προσεχών εκλογών της Κυριακής, θέλοντας δύο εικοσιτετράωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης να δώσει μία ύστατη ώθηση στη συσπείρωση της εκλογικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ και την «ενεργοποίηση» της μεγάλης βάσης των αναποφάσιστων.
Η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι προγραμματισμένη για τις 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία Συντάγματος.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται για μία ύστατη φορά να κλιμακώσει στο έπακρο την ρητορική ενάντια στη διαπλοκή, με την οποία έχει ταυτίσει τη Νέα Δημοκρατία καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, υπογραμμίζοντας ότι ο λαός θα πρέπει να κλείσει οριστικά την πόρτα στο «παλαιό και φθαρμένο πολιτικό σύστημα» και να δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ μία ισχυρή εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης ώστε να προχωρήσει στην υλοποίηση του ριζοσπαστικού του προγράμματος.
Παράλληλα, θα επιχειρήσει να ταυτίσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον προκάτοχό του Αντώνη Σαμαρά, όπως κάνει τις τελευταίες τρεις ημέρες, τονίζοντας την ανάγκη σχηματισμού μίας «αντιδεξιάς» κυβέρνησης. Το target group του κ. Τσίπρα αναμένεται να είναι για ακόμα μία φορά οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι, στους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει μεγαλύτερη επιρροή καθώς στις προηγούμενες εκλογές όπως φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις είχαν ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος του Αλέξη Τσίπρα θα είναι 48 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες να αυξήσει τη συσπείρωση της εκλογικής βάσης της Κουμουνδούρου και να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την αποχή, απευθυνόμενος κυρίως στις γυναίκες και τους νεολαίους, τους οποίους θέλει να «σηκώσει από τον καναπέ», όπως έχει πει σε προηγούμενες ομιλίες του.

Τσίπρας: Nα τελειώνουμε με το χθες

«Για μία ακόμα φορά, δίνουμε τη μάχη μόνοι εναντίον όλων γι' αυτό και πάλι μαζί θα νικήσουμε. Η Κυριακή που έρχεται θα είναι του λαού μας. Ξεμπερδεύουμε με το παλιό. Κερδίζουμε το αύριο» ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης από το Ηράκλειο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος του στην πλατεία Ελευθερίας εξαπολύοντας παράλληλα δριμύτατη επίθεση στη ΝΔ και τον πρόεδρό της .
«Ο λαός δεν ξεχνάει και δεν αμνηστεύει. Για αυτό τώρα ζητάμε την τρίτη και οριστική ετυμηγορία σου. Για να τελειώνουμε με το χθες και να κερδίσουμε το αύριο» τόνισε ζητώντας ξεκάθαρη εντολή διακυβέρνησης και αλλαγής, με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
«Σήμερα εσείς διατρανώνετε σε όλη τη χώρα. Όχι στο δεύτερο μεγάλο δημοψήφισμα της 20ης Σεπτέμβρη. Η Κρήτη αποφάσισε. Η Κρήτη ψήφισε. Ψήφισε αυτό που επιτάσσουν η δημοκρατική Ιστορία και οι αγωνιστικές παραδόσεις αυτού του μεγάλου νησιού. Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Τσίπρας .
Ακολούθως εξέφρασε την χαρά και την υπερηφάνεια για την υποψηφιότητά του ως βουλευτή στο νομό διαβεβαιώνοντας ότι θα ανταποδώσει αυτή την τιμή.
Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι για μία ακόμα φορά, η Κρήτη δείχνει ότι εμπιστεύεται και ξαναδίνει στο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρή εντολή διακυβέρνησης και αλλαγής, με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Αφού αναφέρθηκε στους 7 μήνες διακυβέρνησης επεσήμανε ότι «συνεχίσουμε στο δρόμο του αγώνα και της μάχης μέχρι τέλους, μέχρι να δικαιωθούν τα όνειρά μας». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε αυτό που πριν από λίγες ώρες είχε πει και στον 'Αγιο Νικόλαο ότι «δώσαμε μια βασική υπόσχεση και τη κάναμε πράξη: Να ματώσουμε αν χρειαστεί για να σταματήσει άλλο ο λαός μας να ματώνει. Και αν κάποιοι νομίζουν ότι μας έριξαν κάτω, εμείς σηκωθήκαμε, είμαστε όρθιοι και συνεχίζουμε να παλεύουμε για μια Ελλάδα που παρά τις δυσκολίες, ο λαός της θα περπατά με το κεφάλι ψηλά περήφανα».
Στη συνέχεια τόνισε ότι θα συνεχίσει , τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις «για να εγγυηθούμε στην πράξη το δικαίωμα όλων στην πρόσβαση στο κοινωνικό κράτος, στην υγεία και την παιδεία» όπως είπε χαρακτηριστικά
Επιπλέον, εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ και στον πρόεδρο της Βαγγέλη Μεϊμαράκη λέγοντας ότι «στην εγγύηση για το αύριο, το μόνο που αντιπροτείνει η ΝΔ είναι η επιστροφή στο δικό της χθες» προσθέτοντας ότι ο κ. Μεϊμαράκης «ζητάει από το λαό μας να εμπιστευθεί, για μία ακόμα φορά, τα ψηφοδέλτια του κ. Σαμαρά. Το πρόγραμμα του κ. Σαμαρά. Τις δεσμεύσεις του κ. Σαμαρά. Φανερές και κρυφές».
Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας από τη Δευτέρα για να εγγυηθεί τη σταθερή και ασφαλή πορεία της Ελλάδας προς το αύριο «για να συνεχίσουμε το έργο της επτάμηνης άνοιξης. Ένα έργο που ξεκινήσαμε, δια πυρός και σιδήρου, και σε κατάσταση πολιορκίας. Αλλά με το λαό σταθερά μαζί και δίπλα στην κυβέρνησή του κάναμε βήματα μπροστά» όπως υπογράμμισε .

2 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

    ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ 1965 ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
    ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.

    ΤΟ 1989 ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, ΛΟΓΩ ΚΟΣΚΩΤΑ, ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΤΟ 1993 ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ-ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
    ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
    ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,
    ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΛΠ...

    Τ0 2008-2009 ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΠΟΥ ΜΑΣ
    ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    2015. ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, Ο ΣΟΙΜΠΛΕ, Ο ΓΕΡΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Ο ΣΚΑΙ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ, Ο ΑΝΤΕΝΝΑ, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΜΕ ΨΕΥΤΟΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. Ο ΛΑΟΣ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ 400 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ 10.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ !

    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ;

    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !

    ΨΗΦΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση