GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗ ΝΔ‏...

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη. Υποψήφιοι ΝΔ!!!!!!!!!!!: 1. Κυριάκος Ο της «ιδιωτικής» πρωτοβουλίας, ο επιθυμών σφόδρα την κατάργηση του δημοσί...

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη.

Υποψήφιοι ΝΔ!!!!!!!!!!!:
1. Κυριάκος
Ο της «ιδιωτικής» πρωτοβουλίας, ο επιθυμών σφόδρα την κατάργηση του δημοσίου, ήτοι του Ελληνικού κράτους. Δηλαδή, ζήτω η νέα τάξη, με απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων, με στράγγισμα της αγοράς από ρευστό, με ανεργία, με γενοκτονίας των ελλήνων, με ανθρωπιστική κρίση κτλ., και τις καθαρίστριες «επιχειρηματίες»

2. Κικίλιας.
Ο θρασύτατος νεοταξικός φασιστοειδής στη συμπεριφορά νεαρός που δεν σέβεται τίποτε, ο υβριστής σεβαστών αξιωματικών κτλ.

3. Βορίδης.
Ο νάρκισσος, ο αυτοθαυμαζόμενος ακραίος νεοταξικός.

4. Δένδιας.
Αδιευκρίνιστος

5. Όλγα Κεφαλογιάννη.
Το αστείο της ημέρας. Φαίνεται νόμισε ότι πρόκειται για καλλιστεία.

6. Άδωνης.
Ο Μηδίσας «Ελληνιστής» στους «Πέρσες» γερμανούς υποδουλωτές της πατρίδας του, όπως και όλοι οι άλλοι του κόμματος του. Πλέον όμως υπόλογος ως Ελληνιστής.
Ο του αποφθέγματος ως και οι λοιποί υπάκουοι στην Μέρκελ: «Να μην μείνει στο κράτος τίποτε».
Και το κράτος να εισπράττει μόνον τους φόρους όσων επικερδών κρατικών φορέων ξεπουλά για μια δεκάρα, αν ευαρεστούνται βέβαια να δίνουν κάτι, τις, ως φόρο.

7. Μεϊμαράκης.
Τα γνωστά.

8. Μπακογιάννης-Μητσοτάκης.
Το «τσικό», κληρονομικό δικαιώματι. Με τέτοια αστεία νομίζουν ότι θα πάει μπροστά το κόμμα τους.
Μάλλον όλοι (ο Δένδιας δεν εκδηλώνεται) οι ανωτέρω φιλόδοξοιθεσιθήρες, μόνον σκοπό έχουν να γίνουν οι ευνοούμενοι Κουίσλιγκτης κατοχής.
Και ηλιθίως δεν αντιλαμβάνονται ότι το κόμμα της ΝΔ θέλει κατ αρχή,εκκαθάριση από τον φασιστικό κόπρο του Αυγεία. Ήτοιξεκαθάρισμα από τους γερμανοτσολιάδες.
Και όσοι μείνουν (αν υπάρχουν ακόμα), άμεση επαναφορά του κόμματος τους στην ιδεολογία του, του κοινωνικού φιλελευθερισμού.
Διαφορετικά ο Τσίπρας εκπροσωπεί καλύτερα, αυτό που ονομάζουν τάξη τους, και την προϊσταμένη τους Μέρκελ.
Και μία πρόβλεψη.
Όσον η Κεφαλογιάννη βγαίνει πρώτη βουλευτής (όταν υπήρχαν σταυροί) τόσον η παρούσα ΝΔ θα πνέει τα λοίσθια.

Υ.Γ. Οι περισσότεροι νυν βουλευτές και βουλευτίνες της ΝΔ επιβεβαιώνουν κάτι που μου είχε πει παλιά ένας αείμνηστος εξαιρετικός φίλος που ήταν ιδιαίτερος του Ράλλη. Ότι αν «τρυπήσεις» το κεφάλι των περισσότερων, θα βγάλει αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση