GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά τον ελληνικό λαό - ΒΙΝΤΕΟ

«Μπορεί να υπάρξει ριζική αλλαγή της πορείας του τόπου και οι συνεχείς θυσίες δεν είναι μονόδρομος», είναι το μήνυμα που έστειλε ο γενικός...

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά τον ελληνικό λαό - ΒΙΝΤΕΟ
«Μπορεί να υπάρξει ριζική αλλαγή της πορείας του τόπου και οι συνεχείς θυσίες δεν είναι μονόδρομος», είναι το μήνυμα που έστειλε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, από την 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Στη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη ΔΕΘ, επιτέθηκε με σφοδρότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε ότι «εξαπατά» τον ελληνικό λαό, αλλά και στη ΝΔ, το Ποτάμι, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ για την ψήφιση του νέου Μνημονίου.
Αναφερόμενος στην ομιλία του κ. Τσίπρα την προηγούμενη Κυριακή στη ΔΕΘ, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι είναι «πρόκληση» να λέει ότι ως κυβερνώσα Αριστερά εξασφάλισε ένα πιάτο φαγητό για 30.000 πολίτες που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.
Είναι «πρόκληση» να ανακοινώνει 8μηνες συμβάσεις εργασίας για την αντιμετώπιση της ανεργίας, προσέθεσε. Τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και για τα άλλα κόμματα είπε ότι δεν είναι νέες οι ιδέες που παρουσίασαν στη ΔΕΘ για την ανάπτυξη και παρατήρησε: «Ψάξτε παλιές ομιλίες του Κώστα Σημίτη ή του Κώστα Καραμανλή για να δείτε πόσο νέες είναι οι ιδέες που σερβίρονται σήμερα».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση