GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νταβούτογλου: Η Τουρκία έχει ανάγκη από μονοκομματική κυβέρνηση

Η Τουρκία χρειάζεται μονοκομματική κυβέρνηση για να νικήσει την "τρομοκρατία" και να βελτιώσει την οικονομική κατάσταση, υπο...

Νταβούτογλου: Η Τουρκία έχει ανάγκη από μονοκομματική κυβέρνηση
Η Τουρκία χρειάζεται μονοκομματική κυβέρνηση για να νικήσει την "τρομοκρατία" και να βελτιώσει την οικονομική κατάσταση, υποστήριξε σήμερα ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, καθώς απομένουν λιγότεροι από δύο μήνες για τις βουλευτές εκλογές της 1ης Νοεμβρίου.
"Η μονοκομματική κυβέρνηση είναι αναγκαία τόσο για να καταπολεμήσουμε την τρομοκρατία όσο και για να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές προκλήσεις" είπε ο Νταβούτογλου ενώπιον χιλιάδων στελεχών και υποστηρικτών του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) που πραγματοποιεί το συνέδριό του στην Άγκυρα.
Στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουνίου το AKP απώλεσε την απόλυτη πλειοψηφία που είχε επί δώδεκα χρόνια στην τουρκική Εθνοσυνέλευση. Ελπίζει όμως ότι θα την ανακτήσει στις εκλογές του Νοεμβρίου.
"Οδεύουμε προς τις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου με τη φιλοδοξία να συγκροτήσουμε μια σταθερή κυβέρνηση, να προωθήσουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων" είπε ο Νταβούτογλου.
Το συνέδριο του AKP αναμένεται ότι θα επανεκλέξει τον Νταβούτογλου στην ηγεσία του κόμματος, αφού άλλωστε είναι και ο μοναδικός υποψήφιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση