GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έχει ευθύνες για το ρεζιλίκι της χώρας

“Η χώρα αυτή τη στιγμή έχει δέκα προτεραιότητες. Όποιος κι αν είναι πρώτος, θα του θέσουμε αυτές τις προτεραιότητες και αν αυτός δεσμευ...

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έχει ευθύνες για το ρεζιλίκι της χώρας

“Η χώρα αυτή τη στιγμή έχει δέκα προτεραιότητες. Όποιος κι αν είναι πρώτος, θα του θέσουμε αυτές τις προτεραιότητες και αν αυτός δεσμευτεί ότι θα τις υπηρετήσει τότε θα τον στηρίξουμε”, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ “Καλημέρα” και τον Γιώργο Αυτιά.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε πως “το ότι ο Τσίπρας έκανε στροφή την τελευταία στιγμή, δεν σημαίνει ότι δεν έχει ευθύνες για όσα έκανε επτά μήνες. Για το κλείσιμο των τραπεζών, τα capital controls, το ρεζιλίκι στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό», ενώ αναφέρθηκε και στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικράτειας του Ποταμιού, τονίζοντας: “Είμαι πολύ περήφανος για τον Νικηφόρο Διαμαντούρο. Είναι ένας άνθρωπος με πραγματική γνώση της κατάστασης και αυτός που εγκαινίασε τον θεσμό του Συνηγόρου του Πολίτη”.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε στήριξη από τους ψηφοφόρους των επερχόμενων εκλογών για “να δυναμώσει το Ποτάμι, ώστε να υπάρξει ένας νέος, καθαρός παίκτης στο πολιτικό μας σύστημα”, και παράλληλα κάλεσε τον κόσμο “να σκεφτεί σε ποιους από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ ή τους παλαιότερους της ΝΔ θα εμπιστεύονταν τη δουλειά του”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα ζητήματα διαφθοράς του Δημόσιου, τονίζοντας: “Έχουμε προτείνει τον τρόπο με τον οποίο θα σταματήσει το μεγάλο φαγοπότι στο Δημόσιο. Πρέπει να δημιουργηθεί μια Ενιαία Αρχή Προμηθειών, μ' έναν σοβαρό άνθρωπο επικεφαλής και δίπλα του μια ελεγκτική Αρχή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση