GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bloomberg: 94% των οικονομολόγων "βλέπουν" ελάφρυνση χρέους

Τι διαφορά κάνουν δύο μήνες. Δείτε τι έδειξε η δημοσκόπηση του Bloomberg για τη μείωση του χρέους και το Grexit τον Ιούλιο και τι δείχνει ...

Bloomberg: 94% των οικονομολόγων βλέπουν ελάφρυνση χρέους
Τι διαφορά κάνουν δύο μήνες. Δείτε τι έδειξε η δημοσκόπηση του Bloomberg για τη μείωση του χρέους και το Grexit τον Ιούλιο και τι δείχνει τώρα.
Τον περασμένο Ιούλιο, τα πράγματα έμοιαζαν τόσο άσχημα κακό για την Ελλάδα αφού το 71% των οικονομολόγων που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση του Bloomberg έβλεπε έξοδο της χώρας από το ευρώ μέχρι το τέλος του 2016, ενώ η μείωση του χρέους ήταν ένα όνειρο απατηλό για πιο χρεωμένο κράτος στην ΕΕ.
Τρέχοντας προς το Σεπτέμβριο, η αντίστοιχη δημοσκόπηση δείχνει ότι το 94% των ερωτηθέντων οικονομολόγων πιστεύουν ότι όχι μόνο είναι δυνατή η μείωση του χρέους, αλλά πολύ πιθανή.
Η δημοσκόπηση στους οικονομολόγους έγινε 4 - 11 Σεπτέμβριος.
Οι οικονομολόγοι πιστεύουν ότι η ελάφρυνση του χρέους δεν θα είναι με διαγραφή αλλά με επιμήκυνση του χρόνου αποληρωμής και μείωση επιτοκίων, διατηρώντας την "εποπτεία"... στον αιώνα τον άπαντα.

Δείτε επίσης
Ο Guardian για τις εκλογές στην Ελλάδα: Δύο οι αστάθμητοι παράγοντες
Νίκη Τζέρεμι Κόρμπιν- Αριστερή στροφή στην ηγεσία των Εργατικών στη Βρετανία
Iskra: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ψηφίζουν στον ΟΗΕ εναντίον της Ελλάδας για το χρέος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση