GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστό μοντέλο αποκαλύπτει: Έχω πέσει θύμα bullying

Υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα των ‘90s και παραμένει μία από τις πιο όμορφες γυναίκες. Ωστόσο, στην παιδική της ηλικία είχε πέσει θύμ...

Γνωστό μοντέλο αποκαλύπτει: Έχω πέσει θύμα bullying
Υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα των ‘90s και παραμένει μία από τις πιο όμορφες γυναίκες. Ωστόσο, στην παιδική της ηλικία είχε πέσει θύμα bullying.
Η Σίντι Κρόφορντ περιγράφει στην αυτοβιογραφία της τα δύσκολα εφηβικά της χρόνια, την περίοδο που ζούσε με τους γονείς της σε μία μικρή πόλη του Ιλινόις.
«Η πρώτη μου εργασία επί πληρωμής, ήταν μια διαφήμιση σε εφημερίδα, για τα Marshall Field’s, όπου φορούσα ένα σουτιέν τύπου Cross Your Heart. Η διαφήμιση εμφανίστηκε στην Chicago Tribune και μέσα σε λίγες ώρες, τα παιδιά από το σχολείο μου, την πλαστικοποίησαν και την μοίρασαν σε όλους. Μερικά από αυτά τα παιδιά ήθελαν να με ταπεινώσουν, αλλά τι με ένοιαζε; Μόλις είχα βγάλει τα πρώτα μου 150 δολάρια. Καλύτερα αυτό παρά να εργαζόμουν στα χωράφια».
Μάλιστα περιγράφει και μια πολύ σκληρή φάρσα που της έκαναν οι συμμαθητές της στο Γυμνάσιο.
«Έλαβα μια κλήση από τοπικό κατάστημα ρούχων, που ενδιαφερόταν να με προσλάβει ως μοντέλο. Δεν είχα ιδέα όμως από μόδα, πέρα από τα βασικά. Την ημέρα της συνάντησης μας, έβαλα το τζιν μου, το πουλόβερ μου, τα αθλητικά μου, έκανα τα μαλλιά μου μπούκλες, και πήγα στο κατάστημα. Είπα στην πωλήτρια που ήταν στην ταμειακή για ποιο λόγο είχα έρθει και με κοίταξε με κενό βλέμμα. Ζήτησα να δω την διευθύντριά της. Μερικά λεπτά αργότερα, εκείνη βγήκε απολογητικά για να μου εξηγήσει πως δεν ήξερε ποιος με είχε καλέσει στο τηλέφωνο, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτή. Ένιωσα να μην μπορώ να αναπνεύσω. Έτρεξα έξω όσο πιο γρήγορα μπορούσα, και παρατήρησα δυο κορίτσια από το Γυμνάσιο μου, να στέκονται στη γωνία και να γελάνε μαζί μου. Ένιωθα σαν να είχα φάει μπουνιά στο στομάχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση