GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρεμιέρα στο Ch. League: Κλάμα στο Μάντσεστερ, γκολ ο Μήτρογλου

Η Γιουβέντους ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League, αφού με γκολ του Μάντζουκιτς ...

Πρεμιέρα στο Ch. League: Κλάμα στο Μάντσεστερ, γκολ ο Μήτρογλου

Η Γιουβέντους ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League, αφού με γκολ του Μάντζουκιτς στο 70' και του Μοράτα στο 85' έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 μέσα στο Μάντσεστερ της Μάντσεστερ Σίτι, που είχε προηγηθεί στο 57' με αυτογκόλ του Κιελίνι.

Όμως και η συμπολίτισσα της Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επέστρεψε με ήττα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από απουσία ενός χρόνου, αφού αν και προηγήθηκε στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόφεν με τον Ντεπάι στο 41', έχασε τελικά με 1-2, με γκολ του Μορένο στο 45' και του Νάρσινγκ στο 57'.

Αντίθετα, εύκολο έργο είχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, την οποία φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει χατ τρικ και τον Μπενζεμά να συμπληρώνει τον πίνακα τον σκόρερ.

Με το δεξί ξεκίνησε και η άλλη ομάδα της Μαδρίτης, η Ατλέτικο, που με δύο γκολ του Γκριεζμάν στο 18' και στο 25' πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα της Γαλατασαράι.

Οι ισπανικές ομάδες έκαναν μάλιστα το 3/3, καθώς και η Σεβίλλη δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί της προβληματικής Γκλάντμπαχ με 3-0, με σκόρερ τους Γκαμεϊρό, Μπανέγα και Κονοπλιάνκα.

Κανένα πρόβλημα δεν είχε και η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μάλμε, παίρνοντας τη νίκη με 2-0, χάρη σε τέρματα του Ντι Μαρία στο 4' και του Καβάνι στο 61'.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς και το γκολ που σημείωσε ο Κώστας Μήτρογλου στο 2-0 της Μπενφίκα επί της Αστάνα, ενώ την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση πανηγύρισε η Βόλφσμπουργκ, που επικράτησε με 1-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με σκόρερ τον Ντράξλερ στο 40'.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση