GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρέιμπερν δημιουργεί... ανακυκλωμένη συλλογή για την Clarks

Ο Christopher Raeburn (Κρίστοφερ Ρέιμπερν) έχει δημιουργήσει μια συλλογή για την εταιρεία υποδημάτων Clarks, η οποία θα κάνει το ντεμπ...

Ο Ρέιμπερν δημιουργεί... ανακυκλωμένη συλλογή για την Clarks
Ο Christopher Raeburn (Κρίστοφερ Ρέιμπερν) έχει δημιουργήσει μια συλλογή για την εταιρεία υποδημάτων Clarks, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στο show που θα δοθεί στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου. Ο σχεδιαστής Christopher Raeburn δημιούργησε 11 διαφορετικά στιλ εμπνευσμένα από τον ανθρωπολόγο Tom Harrison (Τομ Χάρισον) του Βόρνεο. Η συλλογή περιλαμβάνει γυναικεία και αντρικά υποδήματα που παντρεύουν το στιλ του Raeburn με την χρηστικότητα, την αισθητική και την κλασική απλότητα της Clarks.
Σανδάλια με υφαντές λεπτομέρειες και "τολμηρούς" ιμάντες που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των παπουτσιών για τη γυναικεία συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016 και που θα παρουσιαστεί στην πασαρέλα στις 22 Σεπτεμβρίου. Για την κατασκευή των παπουτσιών χρησιμοποιήθηκαν ανακυκλωμένα υλικά, έχοντας μία σύγχρονη αλλά και ταυτόχρονα vintage αισθητική.
«Η συνεργασία με την Clarks ήταν μία πραγματικά συλλογική και δημιουργική εμπειρία», δήλωσε ο Raeburn.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Christopher Raeburn, έναν από τους σπουδαιότερους νέους, Βρετανούς σχεδιαστές, με τον οποίο η σκέψη μας ευθυγραμμίζεται τόσο στενά με τη δική του», δήλωσε ο διευθυντής του γυναικείου τμήματος της Clarks, Neil Beeson (Νιλ Μπίσον).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση