GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατώτερο των προσδοκιών το debate των πολιτικών αρχηγών...

Ράνια Παπαβασιλείου Μπαλλή. Κατώτερο των προσδοκιών  αποδείχθηκε το αποψινό debate των πολιτικών αρχηγών. Οι ελπίδες που είχαν δημιουργ...

Ράνια Παπαβασιλείου Μπαλλή.


Κατώτερο των προσδοκιών αποδείχθηκε το αποψινό debate των πολιτικών αρχηγών. Οι ελπίδες που είχαν δημιουργηθεί ότι θα δοθούν ουσιαστικές και μεστές απαντήσεις διαψεύστηκαν.
Ούτε μια πρόταση για την επόμενη μέρα, κυρίως από τους αρχηγούς της απελθούσας κυβέρνησης. Δεν έχει σημασία να κάνουμε τώρα επιμέρους αποτίμηση καθεμιάς παρουσίας χωριστά. Βεβαίως και οι συγκρίσεις μπορούν να γίνουν εύκολα, αλλά η συνολική εικόνα ήταν ότι δε γίναμε σοφότεροι. Κι αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία για όλους εμάς που καθηλωμένοι μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες αποζητούσαμε μια ανάσα αισιοδοξίας για τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων και την προοπτική του τόπου. 
Εκτός από τη διαδικασία που επελέγη, η αλήθεια είναι ότι ευθύνη για το αποψινό θέαμα έχουν και οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν, καθώς ούτε τους κανόνες μπόρεσαν να τηρήσουν, αλλά ούτε και να ξεφύγουν από έναφλύαρο καλούπι. 
Αν είχαν λειτουργήσει καλύτερα, θα ήταν σίγουρα πιο ουσιαστικό και το περιεχόμενο του debate.
 Η σημερινή διαδικασία ας αποτελέσει ένα μάθημα εν όψει της Δευτέρας.

4 σχόλια

  1. ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρο χάλι ο Βαγγέλης. Χωρίς ψυχραιμία, με ψευτογελάκια και ανυπαρξία
    πολιτικού λόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς γιά την Ελλάδα, τους Έλληνες καί την δημοκρατία, αυτά τα πολιτικά μυαλά κρατούν στα χέρια τους την τύχη καί την μοίρα μας.Σίγουρα δεν μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι,έχει ο καθένας το δικό του.Είδαμε 7 χαρακτήρες ανθρώπων που διεκδικούν την ψήφο μας.Το Γελαστό παιδί πού θα έρθει πρώτο με διαφορά,τον ντε λα μαγκέ Συγγρού καί περιχώρων πού θα μείνει πίσω γύρω στις 6 μονάδες, καθ'ότι γεροντότερος καί άνευ πολιτικής αντοχής,τον καλό καί αγαθό με διψήφιο ποσοστό αφού έχει την Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί του,τον αλαζόνα,το σφυροδρέπανο, τον φοβισμένο καί την όμορφη (δεν ασχολούμε με τούς υπόλοιπους).Ανακατέψτε τους λοιπόν όπως την τράπουλα,τραβήχτε έναν καί...χάρισμά σας (μας)!
    Καί εδώ θέλω να πώ κάτι για το κόμμα της Χρυσής Αυγής παρ'ότι ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΩ,αλλά αντικειμενικά το δίκιο λέει ότι ,ή θα πρέπει κύριοι και κυρίες υπεύθυνοι ,να την θέσετε εκτός νόμου ,ή να συμμετέχει παντού, με σεβασμό στην δημοκρατία ,αλλά καί στούς Έλληνες ψηφοφόρους πού την υποστηρίζουν καί θέλουν να ακούνε σε δημόσιο διάλογο αυτούς πού ψηφίζουν.Μην εξοργίζετε τούς Έλληνες γιατί τούς πολώνετε.Εγώ δέχομαι πολλά μηνύματα από συμπολίτες μου πού διαμαρτύρονται καί μου επισημαίνουν να το αναφέρω...ας το λάβετε κυρία Παπαβασιλείου υπ'όψιν σας κι εσείς.
    Κατακαημένη Ελλάδα τού Μολών Λαβέ καί τού Ελευθερία ή θάνατος,τί τραβάς!
    Πού σε πάνε καί τί θα πάθεις!!
    Σήμερα στο ντιμπέιτ, έχασε το νόημά της καί ή λογική καί η σοβαρή δημοσιογραφία, αλλά καί ή πολιτική,αφού στις ερωτήσεις απαντούσαν άλλα αντί άλλων οι αρχηγοί καί έλειπαν τα πειστικά πολιτικά επιχειρήματα.
    Καί επειδή το αυτί τους δεν ιδρώνει από δημοψηφίσματα ,φωνή καί οργή λαού:
    Ας έχουν όλοι υπ'όψιν τους ότι ή τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων,πού δικαιούνται καί ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ (μεθερμηνευόμενον σε επανάσταση) με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία(μνημόνια,τρόικες καί ΔΝΤ), σύμφωνα με το άρθρο 120,παράγραφος 4 τού Ελληνικού Συντάγματος!
    Θεοδωροβία Πλακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπούτζουκας Τηλέμαχος....

    Η ταινία ήταν ΜΆΠΑ... άλλα ρώταγαν οι ρετιρέ δημοσιογράφοι και άλλα απαντούσαν οι απολιτικ πολίτικοι...Τέτοια ντιμπέιτ μάτια μου σου φτιάχνω εκατό την ώρα... ο αυτοεξευτελισμός πολιτικών και δημοσιογράφων σε όλο του το μεγαλείο... νικητής θα πει κανείς δεν υπήρξε; και βέβαια υπήρξε η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ που την ΑΠΕΚΛΗΣΑΝ εκκωφαντικά φασιστικά οι του δημοκρατικού τόξου που τους έμεινε το τόξο έκαναν το βέλος από μονοί τους τα παιδιά με τα ξυρισμένα κεφάλια και Ελλάς τιμή χρυσή αυγή μαζί με το Εγέρθητι που ΑΎΡΙΟ με τις ηλιθιότητες τους έχουν κάνει ήδη Αντιπολίτευση ΟΧΙ μόνους τώρα αλλά και με λαϊκή ΜΆΖΑ από κάτω τους...Ήρωες θα τους φωνάζουν θυμηθείτε το... δεν γίνετε ένα κόμμα είτε μας αρέσει είτε όχι όταν είναι η τρίτη δύναμη στην βουλή να το αποκλείεις από την ΜΑΠΑ ταινία...και όταν αυτό το κόμμα συνταγματικά νομικά ξανακατεβαίνει στης εκλογές ΔΕΝ έχουν καταλάβει οιεπικοινωνιολόγοι τους ότι δημιουργούν (ΗΡΩΕΣ) ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!!

    Θα ήμουν ο τελευταίος τον τελευταίον που θα αναγκαζόμουν να γράψω υπέρ της ΜΑΥΡΗΣ ΑΥΓΗΣ ,αλλά η δημοκρατία δεν είναι αλά καρτ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΙΔΕΣ πολιτικάντηδες..είχε λοιπόν νικητή αυτή η παρωδία για έμενα και θα φανεί κατά τον Μάρτιο του 2016 ΟΤΑΝ θα ξανά έχομε εκλογές που αυτή την φορά θα της επιβάλουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ μαζί με ΠΟΛΥ ΛΑΌ και θα της κερδίσουν...δεν γίνετε η ΕΛΠΊΔΑ να γίνετε Λ-ΕΠΙΔΑ...Δεν γίνετε σε αυτή την Ευρώπη τα Κράτη έθνη που την απαρτίζουν να πορεύονται με διαφορετικό μισθολόγιο, εργασιακά, κοινωνικό καθεστώς, διαφορετική φορολόγηση, διαφορετική εξωτερική πολιτική, διαφορετικό σύστημα παιδείας, υγείας, διαφορετικό συνταξιοδοτικό ,διαφορετικό Μεταναστευτικό και ΌΤΑΝ έρχεται ΜΕ ΦΟΡΆ ο κλιματικός μετανάστης που κανείς δεν λέει τίποτα για ΑΥΤΌ το μεγάλο θέμα....Δεν είναι το νόμισμα το πρόβλημα το πρόβλημα είναι ότι η Ευρώπη άγετε και φέρετε στα αδύναμα μέλη της σαν εξουσία του δυνατού δυνάστη και κερδοσκόπου στον αδύναμο (εταίρος της) και αυτό ανεβάζει παντού τους Εθνικιστές ΚΑΙ την διάσπαση της Ευρωζώνης τον ΛΑΟΝ που κάθε ήμερα διασπάστε με μαθηματική ακρίβεια υπέρ τον αγορών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση