GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντοπούλου: Αυτά θα ρωτούσα τον Τσίπρα στο debate - ΒΙΝΤΕΟ

Τι θα ρωτούσε τον Αλέξη Τσίπρα στο debate αποκάλυψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού...

Κωνσταντοπούλου: Αυτά θα ρωτούσα τον Τσίπρα στο debate - ΒΙΝΤΕΟ
Τι θα ρωτούσε τον Αλέξη Τσίπρα στο debate αποκάλυψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της.
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος είπε: "Θα είχα πολλά να τον ρωτήσω και ισχύει η δημόσια πρόσκλησή μου να κάνουμε μια δημόσια αντιπαράθεση".
"Γιατί θέλω να τον ρωτήσω και να μου απαντήσει με ουσιαστικό περιεχόμενο και όχι με υπεκφυγές ούτε με σοφίσματα και εξυπνακισμούς γιατί δεν ενέγραψε στον προυπολογισμό της βουλής τις αξιώσεις μας κατά της Γερμανίας από το β’ παγκόσμιο πόλεμο, ενώ είχε έκθεση του ΓΛΚ που ανάγεται στις αρχές της χρονιάς. Γιατί δεν χρησιμοποίησε το προκαταρκτικό πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος, γιατί δεν διεκδίκησε αναστολή πληρωμής σε σχέση με το χρέος και σαφώς διαγραφή του όπως νομιμοποιείται να κάνει η χώρα  μας" ανέφερε μεταξύ άλλων.
"Για ποιο λόγο ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να εγκαταλείψει τον ΣΥΡΙΖΑ, να τον εγκαταλείψει και ποιο λόγο σήμερα εμφανίζεται να συνεννοείται καλύτερα με εκείνους που τον εκβίαζαν" σημείωσε σε άλλο σημείο.
"Αμέτρητες είναι οι ερωτήσεις που είχα και θα είχα να κάνω στον κ. Τσίπρα, όπως γιατί παραιτήθηκε όχι τώρα από την κυβέρνηση, αλλά γιατί παραιτήθηκε από τις κοινές μας δεσμεύσεις, γιατί παραιτήθηκε από την αριστερά, γιατί παραιτήθηκε από την ελπίδα. Και η τελευταία ερώτηση που θα είχα να του κάνω ήταν γιατί εγκατέλειψε αυτούς που τόσο πολύ τον εμπιστεύτηκαν" τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση