GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε ολόκληρο το debate Τσίπρα - Μεϊμαράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Λίγα μόλις 24ωρα πριν από τις εκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, διασταύρωσαν τα ...

Δείτε ολόκληρο το debate Τσίπρα - Μεϊμαράκη - ΒΙΝΤΕΟ
Λίγα μόλις 24ωρα πριν από τις εκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο debate που διήρκησε 2,5 ώρες.
Δεν ήταν λίγες φορές που "τα αίματα άναψαν" και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί είχαν κόντρα, κυρίως στα θέματα οικονομίας και για την επόμενη μέρα των εκλογών. Ωστόσο, από την τηλεμαχία δεν έλειψε το χιούμορ, με λογοπαίγνια και "σπόντες" εκατέρωθεν.

Πρώτη θεματική ενότητα για την εσωτερική πολιτική
Τη βεβαιότητά του ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα υπάρξει κυβέρνηση εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι διεκδικεί την πλειοψηφία, κάτι που όπως είπε είναι εφικτός στόχος.
Ωστόσο, είπε ο κ. Τσίπρας θα σεβαστεί το αποτέλεσμα των εκλογών και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης, όχι όμως "παρά φύση κυβέρνησης", όπως είπε, απορρίπτοντας τη συνεργασία με τη ΝΔ.
Είτε θα υπάρξει προοδευτική κυβέρνηση, είτε συντηρητική, είπε ο κ. Τσίπρας επισημαίνοντας ότι θα υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ, ενώ πρόσθεσε ότι η προοπτική της σταθερότητας θα εξασφαλιστεί με το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το πρόβλημα με τον κ. Μεϊμαράκη είναι ότι έχουμε ριζικές διαφορές σε μία σειρά από κρίσιμα ζητήματα, όπως στο ζήτημα του χρέους. Δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε, είπε ο κ. Τσίπρας».

Η αναφορά του Τσίπρα στον Λαφαζάνη: Κάποιοι έχουν επιλέξει να πάνε Νομισματοκοπείο - 
Στο πλαίσιο της τοποθέτησής του ο κ. Τσίπρας έκανε έμμεση αναφορά στον Παναγιώτη Λαφαζάνη. «Στις προηγούμενες εκλογές πήραμε 149, όταν υπήρχε ο κίνδυνος εξόδου από το ευρώ. Τώρα που δεν υπάρχει, διότι κάποιοι άλλοι έχουν επιλέξει να πάνε Νομισματοκοπείο, μπορούμε να πάρουμε τους δύο παραπάνω βουλευτές που χρειαζόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση