GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στο Desde Alla του Λορένσο Βίγας

Η ταινία Desde Alla του Βενεζουελάνου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Λορένσο Βίγας κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα της κριτικής επιτροπής στο 72ο...

Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στο Desde Alla του Λορένσο Βίγας

Η ταινία Desde Alla του Βενεζουελάνου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Λορένσο Βίγας κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα της κριτικής επιτροπής στο 72ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Η ταινία, που αφηγείται την ιστορία της συνάντησης ενός πενηντάρη με έναν έφηβο καταχειροκροτήθηκε την Πέμπτη, στην προβολή της για τους εκπροσώπους του Τύπου, και ήταν μεταξύ των μεγάλων φαβορί για το πρώτο βραβείο.
Καλύτερος σκηνοθέτης αναδείχτηκε ο Αργεντινός Πάμπλο Τραπέρο που κέρδισε τον Αργυρό Λέοντα για την ταινία "El Clan" ενώ το Μεγάλο Βραβείο της επιτροπής πήγε στους Αμερικανούς Τσάρλι Κάουφμαν και Ντιουκ Τζόνσον για την "Anomalisa".

Η Ιταλίδα Βαλέρια Γκολίνο τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στην ταινία "Per Amor Vostro" ενώ ο Άμπραχαμ Άτα από την Γκάνα κέρδισε το βραβείο καλύτερου νέου ηθοποιού για το "Beast of No Nation".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση