GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Google έχει γενέθλια! (ή μήπως όχι;)

Γενέθλια έχει σήμερα το Google, καθώς η διάσημη μηχανή αναζήτησης συμπληρώνει 17 χρόνια ζωής και το... γιορτάζει με ένα ακόμα doodle. ...

Το Google έχει γενέθλια! (ή μήπως όχι;)

Γενέθλια έχει σήμερα το Google, καθώς η διάσημη μηχανή αναζήτησης συμπληρώνει 17 χρόνια ζωής και το... γιορτάζει με ένα ακόμα doodle.



Αν και παλαιότερα τα “γενέθλια” της Google είχαν εορταστεί στις 7, στις 8 ή στις 26 Σεπτεμβρίου, τα τελευταία δέκα χρόνια τα εορταστικά doodles κάνουν την εμφάνισή τους στις 27 Σεπτεμβρίου, και δεν συμπίπτουν με την πραγματική επέτειο της ίδρυσης του Google, αλλά με τη μέρα που ανακοινώθηκε ο αριθμός-ρεκόρ των ιστοσελίδων που “παρακολουθεί” η μηχανή αναζήτησης.

Όπως έχει εξηγήσει με χιούμορ η ίδια η εταιρεία: “Η Google άνοιξε τις πύλες της τον Σεπτέμβριο του 1998. Η ακριβής ημερομηνία που εορτάζουμε τα γενέθλιά μας έχει μετακινηθεί για κάποια χρόνια, αναλόγως με το πότε αισθανόμασταν ότι θέλουμε να φάμε τούρτα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση