GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: H οριστική άρση των capital controls θα γίνει μετά τη διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης- ΒΙΝΤΕΟ

«Η οριστική άρση των capital controls θα γίνει μετά τη διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και θα είναι σε συνάρτηση με τη συνολι...

Τσίπρας: H οριστική άρση των capital controls θα γίνει μετά τη διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης- ΒΙΝΤΕΟ

«Η οριστική άρση των capital controls θα γίνει μετά τη διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και θα είναι σε συνάρτηση με τη συνολική αποκατάσταση της σταθερότητας στην οικονομία», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό".

«Το θέμα των capital controls έχει να κάνει με το κλίμα εμπιστοσύνης. Όταν δηλαδή οι καταθέτες θα αισθανθούν, όχι μόνο ότι τα χρήματά τους είναι ασφαλή και δεν θα πηγαίνουν να τα πάρουν, αλλά θα φέρνουν χρήματα στις τράπεζες ξανά», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι « το πρώτο εξάμηνο του 2016 η χώρα θα επιστρέψει σε θετικούς αναπτυξιακούς ρυθμούς» και ότι «στο τέλος του 1016 ή στις αρχές του 2017, η χώρα θα μπορούσε να ξαναανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών».

Δείτε το βίντεο από το STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση