GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν: Η Hyundai παρουσιάζει τη σειρά... υψηλών αποδόσεων

Η Hyundai παρουσιάζει την υψηλής απόδοσης σειρά Hyundai “N” στη Φρανκφούρτη. Η σειρά Hyundai “N”, εξελίχθηκε με την επιτυχημένη εμπειρ...

Ν: Η Hyundai παρουσιάζει τη σειρά... υψηλών αποδόσεων
Η Hyundai παρουσιάζει την υψηλής απόδοσης σειρά Hyundai “N” στη Φρανκφούρτη. Η σειρά Hyundai “N”, εξελίχθηκε με την επιτυχημένη εμπειρία του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Hyundai Motor και την ικανότητα συνδυασμού πολλαπλών τεχνολογικών συστημάτων για τη δημιουργία μοντέλων στοχευμένα στο μέλλον και ικανών αγωνιστικών μοντέλων που μπορούν να προσφέρουν ευχαρίστηση στους πελάτες που πραγματικά αγαπούν τα αυτοκίνητα.
Η σειρά “N” εξελίχθηκε, όχι μόνο με τη συνεχόμενη πρόοδο της Hyundai ως κύριο ανταγωνιστή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), αλλά και με την αφοσίωση και την δέσμευση της εταιρείας για τη δημιουργία εντυπωσιακών και πρωτοποριακών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων. Εκμεταλλευόμενη την ταχέως αυξανόμενη δύναμη της φίρμας σηματοδοτεί το ρυθμό των αλλαγών στο εσωτερικό της και ενδυναμώνει τη φιλοδοξία της εταιρείας να αλλάξει τις αντιλήψεις, δημιουργώντας πραγματική και συναισθηματική σύνδεση με τους πελάτες.
Επιπροσθέτως, η Hyundai θα παρουσιάσει το Νέας Γενιάς i20 WRC κατά τη διάρκεια της έκθεσης για να επισημάνει τη φιλοδοξία της εταιρείας για επιδόσεις.
Βασισμένο στο i20 Νέας Γενιάς, είναι το πρώτο πρωτότυπο του αγωνιστικού οχήματος που θα διεκδικήσει το βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) του 2016. Ήδη το όχημα υφίσταται μια σειρά σκληρών δοκιμών στα μηχανικά και τεχνολογικά μέρη για την προσαρμογή του στις προδιαγραφές του ράλι, πριν από το ντεμπούτο του στις αρχές του 2016 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA στο Ράλι του Monte Carlo.
Επιπρόσθετα, η Hyundai Motor θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης το «απόλυτο concept» που καταδεικνύει τη προοπτική της μάρκας σε χαρακτηριστικά επιδόσεων για το μέλλον. Το concept car «Hyundai Ν 2025 Vision Gran Turismo» υπογραμμίζει την αειφόρο τεχνολογία και εξελικτική σχεδίαση, που πραγματικά εκπροσωπούν τις μελλοντικές δυνατότητες της Hyundai Motor’s Ν.
Ένα ακόμη concept car, το Hyundai RM15 , θα κοσμεί το περίπτερο της Hyundai στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Η σχεδιαστική αυτή μελέτη αντιπροσωπεύει το πάθος της εταιρείας για επιδόσεις και υποδηλώνει πως οι τεχνολογίες της Hyundai Ν που είναι επικεντρωμένες στον οδηγό, μπορούν να τεθούν στην παραγωγική διαδικασία. Ο κινητήρας του concept είναι 2.0-λίτρων και αποδίδει 300 ps, υφίσταται περαιτέρω εξελίξεις ώστε να μπορέσει να εφαρμοσθεί η τεχνολογία υψηλών επιδόσεων στα αυτοκίνητα της Hyundai.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση