GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"O Πάνος Καμμένος και η λερναία ύδρα..."

Maroupa Eirini Είχα αποφασίσει να μην μιλήσω προσωπικά για τον Πάνο Καμμένο. Όχι γιατί ήμουν υποψήφιά του στις εκλογές του Γενάρη, και...

Maroupa Eirini

Είχα αποφασίσει να μην μιλήσω προσωπικά για τον Πάνο Καμμένο. Όχι γιατί ήμουν υποψήφιά του στις εκλογές του Γενάρη, και σεμνύνομαι μην πάρει κι εμένα η μπάλα. Εδώ δεν με πήρε η μπάλα μέσα στο Πασοκ όπου συνειδητοποιήθηκα πολιτικά, πνευματικά, και απέκτησα σκοπό στην ζωή μου την αποκατάσταση της δημοκρατίας και της ελευθερίας στην Ελλάδα, θα φοβηθώ τον Καμμένο και την δική του προδοσία; Αλλά γιατί στην διάλυση του κόμματός του και την επερχόμενη εκλογική του ήττα, τα καταφέρνει εξαιρετικά μόνος του.

Αφορμή για το άρθρο αποτελεί η δικιά του ομιλία στην ΔΕΘ και η αναφορά του στον νόμο περί ευθύνης υπουργών στο debate.

Ο Πάνος Καμμένος είχε πει όλη ΜΑ ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Μας άνοιξε τα μάτια σε πολλά θέματα. Απ αυτόν άκουσα πρώτη φορά ότι η Τράπεζα της Ελλάδας δεν ανήκει στο ελληνικό δημόσιο, αλλά στον μεγιστάνα Rothchild, ότι μόλις το 8% κατέχει το δημόσιο, ότι μάλιστα με νόμο του Παπανδρέου το 2011 οι ξένοι μέτοχοι απέκτησαν δικαίωμα ψήφου στην γενική συνέλευση. Αποκαλύφθηκαν δηλαδή γιατί εννοείται από ιδρύσεως της τράπεζας το 1928, με έγκριση από την Κοινωνία των Εθνών, από τον Βενιζέλο, πάντοτε αυτοί διόριζαν ουσιαστικά, γιατί τυπικά η βουλή, τον διοικητή που τα δικά τους συμφέροντα, και ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, εξυπηρετούσαν. Μίλησε για την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την παγκόσμια κυριαρχία της. Για τον ανένδοτο, τον δικό του ανένδοτο κατά της υποδούλωσης που μας επεφύλαξε αυτή, σε μας και τα παιδιά μας, μέσω της παράνομης υπερχρέωσης των κρατών και της υφαρπαγής του πραγματικού πλούτου, δηλαδή των περιουσιών μας. Γιατί αγωνιζόταν για τα δικά του παιδιά, κι ήταν έτοιμος για πόλεμο έλεγε.

Και πίστεψα ότι όπως κι εγώ μέσα στο Πασοκ ξαστραβώθηκα, και κατάλαβα όλα τα ανεξήγητα που αισθανόμουν πριν στραβά, αλλά δεν ήξρρα, όπως πχ γιατί οι τράπεζες σε ξυπνάνε στον μεσημεριανό σου ύπνο κατακαλόκαιρα, και σου χαρίζουν λεφτά που δεν ζήτησες, διακοποδάνεια, εορτοδάνεια, καταναλωτικά για αυτοκίνητα, για ψυγεία για ρούχα, για ό,τι πόθησε ποτέ η άπληστη καρδιά σου, είχαν απλές, εύκολες και κατανοητές εξηγήσεις, το ίδιο μπορούσε κι εκείνος, από μεγαλωμένος στα πούπουλα αστός να έχει αντιληφθεί ότι ο αγώνας είναι για την αρπαγή περιουσιών και τελικά για την ελευθερία, και να μην το άντεξε αυτό η πατριωτική του καρδιά!

Διαψεύσθηκα. Όπως όλοι όσοι σταθήκαμε δίπλα του συμπορευόμενοι όχι μαζί του, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΕ. Κούγκι έλεγε.

Χθες αποκάλυψε ότι ο Βαρουφάκης ήταν αποκλειστική επιλογή του Τσίπρα, κι ενώ εκπροσωπούσε την Ελλάδα και υπερασπιζόταν τα συμφέροντά της κέρδιζαν αφειδώς funds της Αμερικής με τα οποία τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές του Γενάρη, συνεργαζόταν. Κι αναρωτήθηκα. Ο Πάνος Καμμένος δεν ήταν ο συγκυβερνήτης του Τσίπρα, δεν ήταν αυτός που μέχρι τελευταία στιγμή στήριζε με ψήφο εμπιστοσύνης την κυβέρνηση, με υπερυπουργό οικονομικών τον Βαρουφάκη; πώς το έκανε το λάθος αυτό; τι δεν κατάλαβε; τι δεν γνώριζε;

Και κατάλαβα. Η αλήθεια δυστυχώς για τον Πάνο Καμμένο, καταγράφεται στις συνειδήσεις σε ανύποπτο χρόνο, και παραμένει ανεξίτηλη, ειδικά αν εμπιστεύθηκες κάποιον για την αγάπη που νόμιζες πως είχε για την πατρίδα, και το πάθος για την υπεράσπισή της.

Ότι κανείς αυτά τα 5 γεμάτα χρόνια, από το 2009 και μετά, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας, Καμμένος, αλλά και πριν τουλάχιστον Σημίτης, Καραμανλής, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, δεν έκανε λάθος, δεν του ξέφυγε, δεν ήρθαν αλλιώς τα πράγματα, αλλά εξαρχής ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ εδώ που είμαστε σήμερα, κι ακόμα χειρότερα.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης, λοιπόν, ήταν ο μάρτυρας "υπεράσπισης", παρότι αστική δίκη, του Αντρίκου Παπανδρέου στην δίκη εναντίον του Καμμένου, για τα cds. Την δίκη αυτήν μάλιστα έχασε ο Καμμένος και υποχρεώθηκε σε καταβολή αποζημίωσης. Εχθρός άρα ο Βαρουφάκης του Καμμένου. Καταγεγραμμένος ανεξίτηλα στο συνειδητό και υποσυνείδητό του. Κι όμως τον στήριξε μέχρι τελικής πτώσεως, δικής του, του Καμμένου δηλαδή. Περίεργο, ύποπτο, ή ξεκάθαρο;

Ας δούμε. Ο Καμμένος είχε ξεκάθαρα δεσμευτεί για ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Τι από αυτά έκανε;

1. Απάλειψε από το λεξιλόγιό του την νέα τάξη πραγμάτων, η αναφορά στην οποία τον έκανε αρχηγό κόμματος, κατάπιε τις αποκαλύψεις για την τράπεζα της ελλάδας, στην οποία μάλιστα ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΥΡΩ, ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΤΑΝ ΣΕ ΡΗΞΗ, ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ. Τα παρέδωσε να τα φυλάει αυτός που κατήγγειλε σαν εχθρό μας δηλαδή!!!

2. Έδωσε την εμπιστοσύνη του στον Βαρουφάκη και τον πρωθυπουργό που τον διάλεξε, παρότι γνώριζε την στενή του σχέση με funds, κι ήταν;; πράγματι;; προσωπικός του εχθρός.

3. Ξέχασε τι σημαίνει διαγραφή χρέους, και άρχισε να μιλάει για απομείωση, αναδιάρθρωση, επιμήκυνση, ακολουθώντας τα βήματα του Σαμαρά που κατήγγειλε για τον λόγο αυτό ως προδότη, ενώ γνώριζε πως οτιδήποτε άλλο πλην διαγραφής ολόκληρου του παρανομου, επαχθούς, επονείδιστου χρέους, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΩΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ; δεν καθιστούσε βιώσιμο το χρέος.

4. Ψήφισε Παυλόπουλο, μνημονιακό δηλαδή, πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θυμάστε το βιντεάκι για την συνταγματικοτητα του μνημονιου που αντιπαρατιθετο Καμμένος Παυλόπουλος, κι οπου όλοι ήμασταν με το μέρος του Καμμένου παρότι καθηγητής διοικητικού ο Παυλόπουλος, απλά γιατί η αλήθεια ανέβλυζε με φυσικότητα στα λόγια του Καμμένου.

5. Υπέγραψε παράταση της δανειακής σύμβασης. Που εκχωρούσε την εθνική κυριαρχία. Αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΖΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ , ΑΠΟΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β.

6. Δεν εκπόνησε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ εναλλακτικό σχέδιο, σε περίπτωση που οδηγούμασταν σε ρήξη, ενώ όλοι παρακολουθούσαμε με αγωνία την επερχόμενη ρήξη κι αδιαλλαξία των τοκογλύφων. Καμία αγωνία ο Καμμένος. Όλοι από τον τσομπάνο στο βουνό ως τον επιχειρηματία στην πόλη ψάχναμε τι σημαίνει εθνικό νόμισμα, μονομερής διαγραφή, έξοδος από την ΕΕ, αυτός όμως όχι. Δεν του πέρασε από το μυαλό ότι το Κούγκι δεν είναι κάτι που το λες, αλλά ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

7. Ψήφισε επέκταση του ΤΑΙΠΕΔ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ από την επομένη των εκλογών, κρυμμένη μέσα στο νόμο για την αναβάθμιση της οικονομίας τον Απρίλη, διαβεβαιώνοντας τα έξω αφεντικά του ότι είναι καλό παιδί, κι ενέταξε σε αυτό την παράκτιο μέτωπο αε, και την εταδ αε, κεδ, ολυμπιακά ακίνητα, εοτ, ολα μα όλα μα όλα τα δημόσια ακίνητα και γη.

8. Επέτρεψε την ψήφιση της ιθαγένειας, παρότι είχε διαβεβαιώσει τον πολλές φορές και από ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ λαό, ότι ο ίδιος θα απέσυρε την στήριξή του από την κυβέρνηση για να το εμποδίσει. Κι όμως έγινε ένα με ποτάμι, πασοκ, συριζα που ψήφισαν την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών. Άλλη μια κόκκινη γραμμή που ΞΕΦΤΙΣΕΗ ΑΘΡΟΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ που βάφτισαν ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Γεγονός ΠΙΟ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΗΔΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 80. Ότι το Αιγαίο θα διχοτομηθεί, και τα νησιά μας ανατολικά του 25ου μεσημβρινού θα ανήκουν στους τούρκους, ώστε να τύχει της λεηλασίας των αμερικανοισραηλινων το πετρελαιο, αξιας 1,7 τρις του αιγαίου. Κόκκινες γραμμές για τις οποίες ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ο ελληνικός λαός τον ψήφισε για να βάλει φραγμό στην κυβέρνηση του "διεθνιστή" Τσίπρα.

9. Το δημοψήφισμα. Το μεγαλειώδες ΟΧΙ του ελληνικού λαού, που πραξικοπηματικά μετατράπηκε σε ΝΑΙ, καθώς το δημοψήφισμα για κρίσμο εθνικό θέμα είναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Με την δική του υπογραφή, με την δική του κοινοβουλευτική ομάδα αρραγή, προκαλώντας σχόλια για το όνομα του κόμματός του. Ανεξάρτητοι αυτοί;;;

10. Και τέλος, ενώ έλεγε παραμονή του δημοψηφίσματος, πως αν έλθει μνημόνιο θα παραιτηθεί, και θα πάει σπίτι του, και μνημόνιο ψήφισε, και σπίτι του δεν πάει αν δεν τον στείλουμε.

Μην ψελλίζεις Πάνο Καμμένε για νόμους περί ευθύνης υπουργών που καλείς τους ανέντιμους κατ εσέ να αλλάξετε, ή διαπλεκόμενα να πολεμήσεις.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΣΟΥΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΙ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ,

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΩΣ ΩΦΕΙΛΕΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.

Δεύτερη ευκαιρία δεν έχεις. Τελειώσαμε μαζί σου. Είσαι ένα από τα πολλά κεφάλια της Λερναίας Ύδρας του συστήματος, που μας μπέρδεψε λίγο παραπάνω. Όμως εμείς συμπαρατασσόμαστε με ΙΔΕΕΣ, ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕΣ ΚΟΥΦΙΟΣ, ΚΕΝΟΣ

ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΑΔΕΙΑΝΟ....

ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ

2 σχόλια

  1. ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ,
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΓΚΑΛΟ, ΣΚΑΙ, ΑΝΤΕΝΝΑ, ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ
    ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ
    ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ
    ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε, ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΚΙ ΕΝΩ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΣΤΟ DEBATE ΗΤΑΝ Ο ΜΗ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ,
    ΜΕ ΧΑΖΟΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ -ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ
    ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΡΑΧΑΝ
    ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΚΛΆΣΑΤΟ ! ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ
    ΤΟΥ ΠΙΟ ΔΙΕΘΦΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΑΥΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ 400 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ. ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ 80 ΔΙΣ.
    ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΑ 40 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 25 ΔΙΣ. ΓΙΑ
    ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ
    Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΤΗΡΙΟΥ, ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΝΑ ΞΕΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,
    ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΧΗ Ή ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ.

    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ.

    ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

    ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΠΟΓΚΡΟΜ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΒΟΡΙΔΗΔΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
    ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

    Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ Ή ΤΩΝ ΑΝΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ "ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟΣ-ΑΛΗΘΗΣ" ΕΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΗΝ "ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ" ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...

    ΔΕΝ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΠΡΕΣ "ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ "ΒΡΩΜΙΣΑΝ" ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΕΝΟΣ~!
    ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΔΕΝ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΟΥΤΕ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΜΙΝΤΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΗΣΑΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

    ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΕ 60% ΝΑΙ ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΤΕ ΠΟΛΥ ,ΜΑΤΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ?

    ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΜΙΑ 1000ΑΡΑ (ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ) ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ , Η ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ,ΠΕΤΡΑΔΙΑ,ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΥΡΩΠΕΟΙ ΣΑΣ....

    ΕΝΩ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ" ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ
    ΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ "ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".

    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ. ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΚΟ-ΣΙΑ


    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΡΟΙΔΙΑ
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΝΕΡΓΙΑ
    ΟΧΙ ΑΛΛΛΟ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑ
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΛΑΓΝΕΙΑ
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΛΑΘΡΟΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση