GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι οι ομοφυλόφιλοι υποψήφιοι (που το δηλώνουν ανοιχτά!) των εκλογών...

Τις ανοιχτά lgbt υποψηφιότητες στις ελληνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου υποστηρίζει η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας, με ανα...

Τις ανοιχτά lgbt υποψηφιότητες στις ελληνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου υποστηρίζει η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
1. Γιατρομανωλάκης Νίκος (το Ποτάμι)
2. Καντιώτος Διονύσης (Λαϊκή Ενότητα)
3. Κοσμίδου Κωνσταντίνα (Δημοκρατική Συμπαράταξη)
4. Παπανικολάου Κατερίνα (το Ποτάμι)
5. Σιγάλας Αντώνης (Λαϊκή Ενότητα)

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Διονύσης Καντιώτος, όσο και ο Αντώνης Σιγάλας ανήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ και αποφάσισαν να αποχωρήσουν για να ενταχθούν στη Λαϊκή Ενότητα.
Όπως τονίζει στην ανακοίνωση η ΟΛΚΕ, «οι ανοιχτά LGBTI υποψηφιότητες μπορούν να ανοίξουν επί της ουσίας τη συζήτηση για τα δικαιώματά μας, προβάλλοντας τα αντίστοιχα αιτήματα μέσα στα κόμματά τους.»
Παράλληλα, αναφέρει: «Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι στις οικονομικές κρίσεις, οι κοινωνικές διακρίσεις πολλαπλασιάζονται για τα άτομα που ήδη τις υφίστανται. Όσο δε μπορούμε να παραβλέψουμε τη σημασία της οικονομικής πολιτικής που θα εφαρμόσει η επερχόμενη κυβέρνηση, σε μία περίοδο που το βιοτικό επίπεδο της συντριπτικής πλειοψηφίας του πληθυσμού θίγεται άμεσα ή έμμεσα, άλλο τόσο δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι ζητήματα όπως αυτό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για μια εξίσου θιγόμενη πληθυσμιακή ομάδα - αυτή των λεσβιών, των γκέι, των αμφισεξουαλικών, διεμφυλικών και μεσοφυλικών ατόμων, καθώς και τα αιτήματα και τα δικαιώματα αυτής της πληθυσμιακής ομάδας δεν πρέπει να περάσουν σε δεύτερη μοίρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση