GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λεβέντης Κεντρώος! (Και Ο Τοτός Επίσης…)

Μόνο ανέκδοτο με τον Τοτό θα μπορούσε να είναι ο χρόνιος καιροσκοπισμός του Λεβέντη να αυτοαποκαλείται κεντρώος. Η καπηλεία του ονόματος...

Μόνο ανέκδοτο με τον Τοτό θα μπορούσε να είναι ο χρόνιος καιροσκοπισμός του Λεβέντη να αυτοαποκαλείται κεντρώος.
Η καπηλεία του ονόματος της Ένωσης Κέντρου, που μετονομάστηκε σε Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου μετά την Μεταπολίτευση, δείχνει το ήθος του ατόμου.
Είναι δικαίωμα του καθενός να θέλει να ευτελίσει την ψήφο του αναδεικνύοντας στη Βουλή επικίνδυνους ανθρώπους όπως οι χρυσαυγίτες και τώρα να θέλει να γελοιοποιήσει τις Εκλογές στέλνοντας στη Βουλή, τον Βασίλη Λεβέντη και ποιος ξέρει τι λεβέντες μαζί του.
Για να μην έχουν όμως αυταπάτες περί κέντρου αυτοί που θα τον ψηφίσουν, αλλά εν γνώσει τους να στηρίξουν την γελοιότητα, να έχουν οι πολίτες ορισμένα πράγματα ξεκάθαρα στο μυαλό τους.
Ο Βασίλης Λεβέντης ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε μέλος κεντρώου κόμματος ή νεολαίας ακόμα και όταν η Ένωση Κέντρου εκπροσωπούσε είτε το μισό είτε το ένα τέταρτο του Ελληνικού λαού (Ένωση Κέντρου – Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου).
Αντίθετα, ήταν για μια δεκαετία μέλος του ΠΑΣΟΚ και αργότερα υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με αρχηγό τον Μητσοτάκη!
Αφού έφτιαξε από το 1984 τους Ελεύθερους και αργότερα τους Οικολόγους Ειρηνιστές Πράσινους, συνεργαζόμενος με τον ετεροθαλή αδερφό του Ανδρέα Παπανδρέου έφτιαξε την Ένωση Κεντρώων και Οικολόγων για να ανακαλύψει το κέντρο την δεκαετία του 1990! Να ξεχάσει την οικολογία που δεν πούλαγε και να ντυθεί κεντρώος που ήταν διαχρονική αξία.
Κερασάκι στην τούρτα ήταν η πώληση του παράνομου τηλεοπτικού σταθμού του στον τίμιο Γιώργο Κουρή! Ναι, τον Κουρή της Αυριανής και του Άλτερ που άφησε στο δρόμο 500 εργαζομένους, αλλά έδωσε εκατομμύρια στο Λεβέντη.
Ασφαλώς και κάποιος μπορεί να ψηφίζει Λεβέντη, όχι όμως γιατί είναι κεντρώος ή πολέμιος της διαπλοκής. Λίγη ντροπή!
Αθήνα, 15.9.2015
(Γραφείο Τύπου της Ε.ΔΗ.Κ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση