GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι εκλογές της "τρολιάς"...

Maria Denaxa Δεν μπορει πλάκα μας κανουν. Αυτές δεν μπορει να ειναι εκλογές. Κι αν ειναι θα πρέπει να περάσουν στην ιστόρια σαν οι εκ...

Maria Denaxa

Δεν μπορει πλάκα μας κανουν. Αυτές δεν μπορει να ειναι εκλογές.
Κι αν ειναι θα πρέπει να περάσουν στην ιστόρια σαν οι εκλογές της "τρολιάς" μιας κι όλοι τους αυτοτρολαρονται είτε στις προεκλογικές διαφημίσεις ή κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους.
Διαβασα αποσμασμα απο την χθεσινη ομιλία τους τέως πρωθυπουργού και αναρωτήθηκα αν αστειεύεται ή αν σοβαρολογεί, μιας κι εχει συναινέσει και υπογράψει να εφαρμόσει μετεκλογικά κατα γράμμα, τα αντίθετα απο αυτα που καθε σκεπτόμενος άνθρωπος θα χαρακτηριζε ψευδοκενολογίες.
Αν σοβαρολογεί λοιπόν, ας επαναλάβει τα παρακάτω στον καθρέφτη κι ας αναρωτηθεί αν τα πιστεύει.
Εγω πάντως όχι

Δείγμα προεκλογικής τρολιάς =>
«Η πραγματική εθνική συναίνεση είναι με τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και όχι με αυτές που κατέστρεψαν τον τόπο. Εμείς θέλουμε την εθνική ενότητα αλλά με τους εργαζόμενους, τους ανθρώπους του μόχθου, τους νέους, τους επιστήμονες που φεύγουν στο εξωτερικό, όλους αυτούς που μπορούν να δώσουν μια πνοή δημιουργικότητας σε αυτόν τον τόπο και όχι με αυτούς που κατέστρεψαν τον τόπο» (Pardon?)

«Αυτοί λένε ό,τι θέλουν να ακούν οι δανειστές, εμείς λέμε και διεκδικούμε ό,τι έχει ανάγκη ο τόπος και ο λαός» LOL!!!

«Ζητάμε την ενίσχυση του ελληνικού λαού γιατί εμείς δεν έχουμε την στήριξη των μεγάλων συμφερόντων εμείς μόνο σε σάς λογοδοτούμε και μαζί σας θα προχωρήσουμε μπροστά στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε» (!!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση